2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشه.....باردارم ......ولی.......😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 35 پست

الهی عزیزم،ولی اینقد براتون شیرین بشه که حد نداره،خدا برات حفظش کنه عزیزم،ماهم خیلی دختردوس داریم شوهرم میگه حداقل ی دختر داشته باشیم🙁😢

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم،ولی اینقد براتون شیرین بشه که حد نداره،خدا برات حفظش کنه عزیزم،ماهم خیلی دختردوس داریم شو ...

اره دختر خیلی نازه 

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
وا مگه میشه همچین چیزی پدر یا مادر بچه ها شون جگر گوشه هاضون هصتن پاره تنشونن همه دنیا و زندگیشونن آ ...

😞😞😞😞😞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

طبیعیه، فشار زیادی داری تحمل میکنی اونم با بچه سه ساله، ایشالا دنیا که بیاد انقدر مهرش به دلت میشینه ...

اره از همون اول بارداری سختی و پر از درد داشتم 

اره دختر خیلی نازه 

درکت میکنم واقعا,ولی بچه دوتا از ی‌جنس هم خیلی باهم جوردرمیان ب ایناش فکرکن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
😞😞😞😞😞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

درست میشه گلم نگران نباش فقط تلقین نکنید به خودتون

که دوستش ندارید یا خدای نگرده نمیخوائینش. 

مرتب پیش خودت بگو دوسش دارم باهاش حرف بزن دست بکش رو شکمت اون صداهای شما و رفتار شمارو میفهمه محبتهای پدر و مادرش رو درک میکنه بخدا. 

برو بخون جنین احساسات مادر رو کاملا درک میکنه گناه داره غم،  غصه،  استرس و تشوین،  نگرانی،  گریه اینارو بچه میفهمه دوستش داشته باشین اون طفل معصوم یه فرشتس الان تو وجود توئه یه موجود معصوم،  بی گناه، که ناخواسته به وجود اومده و وارد این دنیا شده حواست به احساستت باشه که اون بچه همه رو درک میکنه. 

با لحن محبت آمیز باهاش حرف بزن دست بکش رو شکمت نوازشش کن اون میفهمه باور کن درک میکنه داری بهش محبت میکنی و دوستش داری. 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

درست میشه گلم نگران نباش فقط تلقین نکنید به خودتون که دوستش ندارید یا خدای نگرده نمیخوائینش.  ...

مرسی عزیزم از تایپ قشنگنت 

من ناخواسته باردار نشدم 

ولی احساس می‌کنم شوهرمم این بچه رو دوس نداره

ولی بعضی وقتا خالم‌خیلی خوبه لحظه شماری‌می‌کنم واسه دیدنش 

خیلی چیزای قشنگی نوشتی میرم تحقیق میکنم 👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍😍😍💛💛💛💛💛

عزیزم انگار تو بارداری حس های بد طبیعیه چون منم  حالم خوش نیس همش اشک میریزم و نگرانم و منم خیل ...

وای اره بارداری خیلی خیلی سخته

منم همش با گریه و محدودیت و ناراحتی و درد گذشت

شما چن کیلو سدی ؟

مرسی عزیزم از تایپ قشنگنت  من ناخواسته باردار نشدم  ولی احساس می‌کنم شوهرمم این بچه رو د ...

آره گلم حتی خوندم  مادر تو دوران بارداری برای جنین قصه بخونه یا شعر بخونه نوزاد به دنیا بیاد مجدد اون شعر رو بخونه اون نوزاد میفهمه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

درکت میکنم واقعا,ولی بچه دوتا از ی‌جنس هم خیلی باهم جوردرمیان ب ایناش فکرکن

اره خیالم راحته دیگ باهم میزننتو سر کله هم👌😂

آره گلم حتی خوندم  مادر تو دوران بارداری برای جنین قصه بخونه یا شعر بخونه نوزاد به دنیا بیاد مج ...

واوووو چقد باحال 😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

وای اره بارداری خیلی خیلی سخته منم همش با گریه و محدودیت و ناراحتی و درد گذشت شما چن کیلو سدی ؟

من الان ۱۰۰کیلوام فکر میکنم

من وسواس فکری دارم استرس دارم تپش قلب حس نا امیدی ارزوی مرگ اصلا نرمال نیستم از قلب درد رفتم دکتر قلب گفت گشادی و افتادگی دریچه داری پول نیس خرجا گرونه هزینه زایمان موعد خونمون همین ماهه دلم میخواد جییییییییغ بزنم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

ولی بیا خداروشکر کنیم ک باز مادرشدیم بچه هامون سالمن بابت لطف هایی ک خدا کرده بهمون شکر کنیم‌امیدوارم خدا ناشکری تلقی نکنه ما فقط دردودل کردیم البته هورمنای بارداری بی تاثیرنیس

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!