2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین ی سوال دارم😿😿

133 بازدید | 12 پست

من گواهیناممو برام میخان با عینک بزنن چون چشمام ضعیفه بعد من چند وقت پیش متوجه شدم ک قور قرنیه دارم و خب میدونین ک با عینک نمیتونم خوب ببینم تار میبینم بخاطر این قوز قرنیه... حالا من ب اموزشگاهم چی باید بگم اونا اطلاعی ندارن اگ بهشون بگم مشکلی پیش میاد؟ چون نمیخام با عینک بزنن برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاین مشکلت نمیدونم مگه چشم پزشکی نفرستادنت؟ 

ولی اگه با عینک بزنن و موقع رانندگی عینک نزنی خدای نکرده اگه تصادف کنی و مقصر نباشی، مقصرتو میشی، وفکر کنم جریمه هم داشته باشه 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
ازاین مشکلت نمیدونم مگه چشم پزشکی نفرستادنت؟  ولی اگه با عینک بزنن و موقع رانندگی عینک نزنی خد ...

فرستادن ولی بعدش متوجه شدم نمیتونم از عینک استفاده کنم حالا نمیخام توی گواهینامم بنویسن با عینک

چ بد😔

ینی اگ بفهمن ردم میکنن و نمیتونم گواهینامه بگیرم؟ 😐😭

ببین خیلییی اذیت میکنن تا بگی مشکل دارم وقتی رفتی چشم پزشکی اول بدون عینک بگو بعد اگه دیدی داری خطا میگی یا نمیبینی عینکتو بزن منم همین کارو کردم بعد اصلا مهم نیس من گواهی نامه اولم با عینک بود بعد ازم دزدیدن دوباره رفتم بگیرم بدون عینک برام زدن شوهرمم با عینک بود بعدا رفت عمل کرد دیگه عینک نمیزنه تاحالا هم افسر گیر نداده

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
فرستادن ولی بعدش متوجه شدم نمیتونم از عینک استفاده کنم حالا نمیخام توی گواهینامم بنویسن با عینک چ ب ...

به نظرم باز به خودشون اطلاع بده راهنماییت کنن 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
ببین خیلییی اذیت میکنن تا بگی مشکل دارم وقتی رفتی چشم پزشکی اول بدون عینک بگو بعد اگه دیدی داری خطا ...

چشم پزشکی رو رفتم و بعدش متوجه این مشکلم شدم و گواهینامم میخان با عینک بزنن منم نمیتونم از عینک استفاده کنم