2777
2789
عنوان

کیا سرخ کن بدون روغن دارن؟؟

5584 بازدید | 50 پست

راضی هستین ؟؟؟ 

مزه سیب و مرغ و... خوب میشه ؟؟؟  

و اینکه چه مارکیه؟

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

سوال منم هست

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه و خوشمزه میشه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من فیلیپس دارم خیلی راضی ام _مامانم یونی داره خیلی اشغاله

چند لیتریه مال شما گلم؟

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

من همیین چند روز پیش خریدم آره من که خیلی خوشم اومد 

دفعه اول سیب زمینی رو بدون هیچ روغنی ریخت مزشو خیلی دوست نداشتم ولی دفعه های بعد با دو تاا قاشق روغن خیلییی خوشمزه شد عالی 

تا الانم فقط سیب و بادمجون و پیاز توش ریختم😂

به ترتیب نینجا فیلیپس کنوود مباشی مارک های خوبین 

عالی من واقعا دست راستمه دیگه سرخ کردنی گازمو پز روغنو چربی نمیکنه وقت نمیزارم وایسم بالا سر غذا یکی ...

قلق خاصی داره؟ 

اخه خیلیا اینجا میگن سیب زمینی خوب نمیشه توش

سیب زمینی و مرغ و ماهی و گوشت چرخکرده و کتلت  رو عالی درست میکنه ولی بادمجان رو راضی نیستم  ...

مرغو کامل میزارین؟