2777
2789
عنوان

کیا سرخ کن بدون روغن دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5595 بازدید | 50 پست
قطعاااا فیلیپس

چند لیتریش خوبه ب نظرتون 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
من بین تفالو فیلیپس موندم

من تفال گرفتم عالیه دوساله تقریبا هر روز استفاده میکنم ازش دلیل انتخابم این بود ک فروشنده گفتن جفتشون دارم و جفتشون خوبن ولی تابیه تفال بزرگ تره و مرغ راستم میره توش ولی مال فیلیپس کوچیک تره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جوجه درست کردم توش، مرغ درسته درست کردم، گوشت چرخی یا همون همبر دستی، سیب زمینی، بادمجون، گوجه کب ...

جوجه با پودر سوخاری خوب میشه؟ 

خورشت بادمجون وقتی روغنش کم زیاد خوشمزه نمیشه، داخل این سرخ کنا خوب میشه؟ 

من تفال گرفتم عالیه دوساله تقریبا هر روز استفاده میکنم ازش دلیل انتخابم این بود ک فروشنده گفتن جفتشو ...

اره تعریف تفالو زیاد شنیدم 

شما چ قیمت گرفتی و چند لیتریه؟

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
۶ لیتری که هم مرغ کامل توش جا میشه هم شاید دلت خواست کیکی چیزی توش درست بکنی

مرسی بابت راهنماییت عزیزم

من رو جهیزیم خریدم دو سال پیش کل وسایل برقیمو یه جا برداشتم و قیمتا یادم نیست ک البته الان حتما خیلی ...

منم برا جهیزیم میخوام بگیرم 

رفتم بانه ماشینمون جا نداشت ک بخوام سرخ کن بگیرم وگرنه اونجا قیمتا عالی بود

منم برا جهیزیم میخوام بگیرم  رفتم بانه ماشینمون جا نداشت ک بخوام سرخ کن بگیرم وگرنه اونجا قیمت ...

من دوست پدرم تو کار فروش عمدیه و پخش لوازم برقبین بعد خودشون شیراز مغازه دارن همه برقیمو خودشون معرفی کردن و خودشون برام آوردن حتی یه تیکه هایه ریزی مث ساندویچ می‌کرد مثلا مارک بلک اندیکر معرفی کردن ک من میگفتم ن مثلا شناخته شده نیست همون تفال یا فیلیپس میخام ولی میگفتن دخترم هر برندی یه چیزیو تخصصی تر تولید میکنه و یه چیزیش خوب در اومده و منم هر چی ایشون گفتنو برداشتم و الانم واقعا راضیم از همه چیم فقط رنگشون میخاستم همه مشکی نقره‌ای باشه ک همه رو برام مشکی نقره ای اوردن

جوجه با پودر سوخاری خوب میشه؟  خورشت بادمجون وقتی روغنش کم زیاد خوشمزه نمیشه، داخل این سرخ کنا ...

بادمجون یه ذره روغن بزنید ب هر طرفش اسپری کنید یا با فرچه قشنگ و طلایی میشه و میتونید اگه چرب دوس دارید تو گوشتون یا پیازتون روغن بیشتری بریزید، من جوجه سوخاری توش تا الان درست نکردم چون اصل سوخاری یعنی اینکه تو روغن شناور سرخ شه و احتمالا ن تنها تو سرخ کن‌ ک تو هیچی ب جز روغن فراوون خوب نشه 

من فیلیپس دارم خیلی راضی ام _مامانم یونی داره خیلی اشغاله

سلام من فیلیپس دارم 

کار باهاش بلد نیستم سیب زمینی ها مثل ابپز میشن همینطور چیپس 

کیک هم میشه داخلش درست کرد

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
2790
2778
2791
2779
2792