2777
2789

میشه اگر هستید برام تجربتونو بگید

امروز  ازمایش دادم منفی بود هیچ کس خبر نداشت میرم ازمایش گفتم اگر مثبت بشه شوهرمو سوپرایز کنم ک نشد🥲😞

من تنبلی دارم اصلاح سبک میکنم وزن کم کردم ولی پریودم هم چنان نا منظمه

توی شهریور وقت دکتر دارم

سه ماهه اقدامم

من پریودیم همیشع ۳ ۴ روز تغییر میکنه 

الان ۲۳ 

ماه بعد ۲۶ 

ماه بعدش ۳۰

نگرانم برا اینده

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پریودیم همیشع ۳ ۴ روز تغییر میکنه   الان ۲۳   ماه بعد ۲۶  ماه بعدش ۳۰ ...

این عادیه بعضی از ادما میاد جلو یعنی یکی دوروز تا هفت روزم مشکلی ندارع عادیه نگران نباش

خدا♥️

دکتر نرفتی بهت قرص بده 

من‌برا بچه اولم پریودیم‌نامنظم‌بثد‌رفتم‌دکتر متفورمین بهم داد بااولینداقدام‌باردار شدم 

الانم چندماه اقدامم هموز‌نشدم‌ این ماه کلومیو‌متفورمین خوردم‌نمیدونمددیگ‌میشم یا ن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من پریودیم همیشع ۳ ۴ روز تغییر میکنه   الان ۲۳   ماه بعد ۲۶  ماه بعدش ۳۰ ...

این منظم 

من ۱۶خرداد پری شدم 

تا۱۳مرداد پری نشدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دکتر نرفتی بهت قرص بده  من‌برا بچه اولم پریودیم‌نامنظم‌بثد‌رفتم‌دکتر متفورمین بهم داد بااولیند ...

ی دکتر خوب شهریور بهم وقت داده میرم ‌پیشش

زیر یک سال اقدام بودی؟ ک بهت دارو داد

ی دکتر خوب شهریور بهم وقت داده میرم ‌پیشش زیر یک سال اقدام بودی؟ ک بهت دارو داد

نه ولی چون بچه دومم بود و‌همیشه تحت نظرش بودم از تنبلی تخمدانم اینا اطلاع داشت حتی تحت درمان بودم‌خودش‌بهم‌اجازه‌اقدام‌داد دیگ رفتم‌ پیشش گفتم باردار نشدم قرص داد گفت اگ بازم‌نشدی بیا دوباره بری چکاب و سونو