2777
2789

بعد اینم با دوس پسرم که فامیل هس قبلا صمیمی بود همش باهاش درود می‌کرد وقتی دوست پسرم با من دوست شد من جلوشو گرفتم اینم بگم حق داشتم چون داشت دعوا راه مینداخت بینمون و الان ۶ ماهه با هم حرف نمیزنن چون سرش چندبار دعوا کردیم بی‌شعور همش خودشو مظلوم می‌کرد و یکاری می‌کرد دوس پسرم طرف اونو بگیره ولی دوهفته پیش چهره واقعیش به دوس پسرم نشون دادم الان یه هفته دیگ اینا قراره برن تهران خونه مامان بزرگش دوس پسرم ایناهم تهران هستن و خونه اونا هم میرن و وقتی میرن خونشون چند روز می‌مونن من چیکار کنم دلم نمیخواد برن خونه دوس پسرم اینا بره اونجا باز دوس پسرم خام میکنه😑من شهرستانم نمیتونم برم 

کسی که همش می ترسی بره همون بهتر که بره 

ادم وفادار کسیه که نگران رفتنش نباشی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته استارتر؟ احتمالا زیر ۱۸ سالی که با فامیل دوست شدی و به خاطرش رابطه با دختر داییتو خراب کرد ...

خیر عزیزم ۱۹ سالمه 

دختر داییم اگه آدم بود رابطمو خراب نمیکردم هزار تا حرف پشت سرم گفته چشم دیدن موفقیت منو نداره

خیر عزیزم ۱۹ سالمه  دختر داییم اگه آدم بود رابطمو خراب نمیکردم هزار تا حرف پشت سرم گفته چشم دی ...

باز هم بچه ای

نگران پسری که دهن بینه نباش.رفتنی راه رفتن رو پیدا میکنه موندنی هم از در بیرونش کنی از پنجره میاد

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه عاقل بودی اینطوری حرف نمیزدی. تاسف باره رفتارت.حیف وقت تایپ که آدم برای بعضیا بذاره

از دستت به زور نگرفتم بیای تاپیکم نمیومدی منم خوشم نمیاد یکی مثل تو که ادعای بزرگیش میشه رو تو تاپیکم ببینم