2777
2789
درسته بعد به کسی ک تاحالا حساب و گردش مالی تو رسالت نداشته ولی تو بانک ملی چک و گردش خوب داشته باشه ...

خوب اگه گردش تو ملی داری چرا از طرح صدف وام نمیگیری؟من صدف بانک ملی باز کردم میخام وام بگیرم ازش

خوب اگه گردش تو ملی داری چرا از طرح صدف وام نمیگیری؟من صدف بانک ملی باز کردم میخام وام بگیرم ازش

چند درصد؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خونه ای که میخری میدونی که یه مقدار پولش میمونه برا سند زدن یه مقدارم تخلیه میتونی وامت رو بزلری ...

آره ولی سندش آمادست ما هم الان 150 ت دادیم بیانه تا ماه دیگه که کل پول و تحویل بدیم

درسته بعد به کسی ک تاحالا حساب و گردش مالی تو رسالت نداشته ولی تو بانک ملی چک و گردش خوب داشته باشه ...

اصلا ربطی به گردش حساب ندارخ تو امتیاز وام رو مثلا از من میخری فقط باید حساب تو رسالت باز کنی 

جدی 

شرایطش چجوریه چنددرصده

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

آره ولی سندش آمادست ما هم الان 150 ت دادیم بیانه تا ماه دیگه که کل پول و تحویل بدیم

خدا کمکت میکنه عزیزم مطمعن باش از جایی که فکرش رو نمیکنی برات جور میکنه به بنگاه بگو که پول رو تو سه ماه میریم مطمعن باش چون بازار کساده قبول میکنند و اون موقع میتونی وامت رو بگیری و پول خونه رو بدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جدی  شرایطش چجوریه چنددرصده

تو هربانکی که حساب داری و گردش میانگین برات میگیرند و اعتبار سنجی به نسبت این دوتا وامت میدند حتی بدون ضامن

تو هربانکی که حساب داری و گردش میانگین برات میگیرند و اعتبار سنجی به نسبت این دوتا وامت میدند حتی بد ...

چه خوب پس حتما باید برم 

فقط بانک ملی انگار درصدش بالاست ۱۸تا۲۴درصد 

درسته؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤