طرح صدف بانک ملی حدودا ۳برابر میانگین ۶ماهه حسابت بهت وام میده ۲۳درصد ۵ساله
متاسفانه سودش خیلی خیلی زیاد
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
چه خوب پس حتما باید برم فقط بانک ملی انگار درصدش بالاست ۱۸تا۲۴درصد درسته؟
بله عزیزم اگه گردش حسابت بالاس ببر حسابت رو مهر ایران اونجا میتونی وام ۴ درصد بگیری
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
هیچ بانکی با سود کمتر نمیده همین مهرایران و رسالت که ظاهراً قرضالحسنه هستن و ۲درصد میدن برو حساب کن سود پولی که میخابونی بالای ۲۵درصد میافته من حساب کردم
هیچ بانکی با سود کمتر نمیده همین مهرایران و رسالت که ظاهراً قرضالحسنه هستن و ۲درصد میدن برو حساب ک ...
خوب اخه من سود بانکی هم نمیگیرم و البته که اوناهم سالانه ۴ درصد میگیرند و زیاد ولی بازم به نسبت بانک ها خیلی بهتر
بهترین کار اینه که پولت رو همون سپه نگه داری و با بنگاه و خریدار حرف بزنی تو چند مرحلع پول بدی و از سپه وام بگیری