2777
2789
طرح صدف بانک ملی حدودا ۳برابر میانگین ۶ماهه حسابت بهت وام میده ۲۳درصد ۵ساله

متاسفانه سودش خیلی خیلی زیاد 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
طرح صدف بانک ملی حدودا ۳برابر میانگین ۶ماهه حسابت بهت وام میده ۲۳درصد ۵ساله

چه خوب ممنون عزیزم بابت راهنماییتون❤

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب پس حتما باید برم  فقط بانک ملی انگار درصدش بالاست ۱۸تا۲۴درصد  درسته؟

بله عزیزم اگه گردش حسابت بالاس ببر حسابت رو مهر ایران اونجا میتونی وام ۴ درصد بگیری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
متاسفانه سودش خیلی خیلی زیاد 

هیچ بانکی با سود کمتر نمی‌ده همین مهرایران و رسالت که ظاهراً قرض‌الحسنه هستن و ۲درصد میدن برو حساب کن سود پولی که میخابونی بالای ۲۵درصد می‌افته من حساب کردم 

شرایط بانک مسکن خیلی سخته

اره یکسال پول رو باید بخابونی سال بعد ۲ برابر میدن وام

خواهرم پارسال رفت و بعد پشیمون شدپولو برداشت

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

هیچ بانکی با سود کمتر نمی‌ده همین مهرایران و رسالت که ظاهراً قرض‌الحسنه هستن و ۲درصد میدن برو حساب ک ...

خوب اخه من سود بانکی هم نمیگیرم و البته که اوناهم سالانه ۴ درصد میگیرند و زیاد ولی بازم به نسبت بانک ها خیلی بهتر

کاش همچین وامی ک برای جانبازا گذاشتن برای مردم عادی هم میزاشتن که نخوان تازه برن از جانبازا بخرن باقیمت بالا 

اخه مردم عادی ک جانباز نشدن گناهشون چیه

تا 14 تومن میتونیم چون قسطای دیگه هم داریم

بهترین کار اینه که پولت رو همون سپه نگه داری و با بنگاه و خریدار حرف بزنی تو چند مرحلع پول بدی و از سپه وام بگیری

خوب اخه من سود بانکی هم نمیگیرم و البته که اوناهم سالانه ۴ درصد میگیرند و زیاد ولی بازم به نسبت بانک ...

متاسفانه خیلی ها با همین تفکر دارن سود مفت رو میدم به این دو تا بانک حیف می‌کنید به خدا پول رو .تو این دو تا بانک ۱ریال هم نزارین که ضرره