2777
2789
مهر ایران یک ماه بزاری ۱۱ درصد این مبلغ رو بهت وام میده دیر به فکر افتادی وگرنه باومهر میتونستی راحت ...

راستش زیادی سرمون تو لاکه اینم اگه شرایطش پیش نمیومد آنقدر خودمونو به آب و آتش نمیزدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینجور که من شنیدم ولی فک کنم دردسر و الافی زیاد داره و خرج دیگه هم به نظرم داره مثل پول بنگاه ...

دیگه برا کسی که بخره ۴ درصد نیست که چون داره معادل ۲۵ درصد از وام رو میده یه اون ایثارگر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بانک رسالت امتازشو رو می‌فروشن هر ۱میلیون ۱۲ماهه قیمتش فک کنم ۱۷۰ هزارتومان هست یعنی مثلاً شما ۱۰۰ م ...

عزیزم چند درصد سوده؟

و اینکه شرایط خاصی داره؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

امکانش هست خرید وام ازدواج و بيش تر توصیح بدی؟ 

والا دردسر زیاد داره باید یه شخصی که ازدواج کرده و ضامن نداره و مجبوره وامش رو بفروشه پیدا کنی و وامش رو بخری در این صورت خودت باید ضامنش بشی و در قبالش چک و سفته و ...ازش بگیری تا وام رو بریزه حسابت معمولا وام ۱۸۰ میلیون رو ۶۰ اینا میفروشن

والا دردسر زیاد داره باید یه شخصی که ازدواج کرده و ضامن نداره و مجبوره وامش رو بفروشه پیدا کنی و وام ...

اقساط با خود اسی میشه ولی اصلا نمیصرفه ۶۰ تومن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یه سوالی شما که این پول گنده رو نقد دارین چرا زود تر تو حساب وام نزاشتین؟

نقد نبود طلا و ماشین و زمین بود و تقریبا وقتی شرایطش پیش اومد پدرم خونشو بجای اجاره رهن کامل داد به مستاجر تا بتونه به ما

نقد نبود طلا و ماشین و زمین بود و تقریبا وقتی شرایطش پیش اومد پدرم خونشو بجای اجاره رهن کامل داد به ...

الان که بازار کساده پولتون رو تو حساب وام بزارین چون پولتون زیاده راحت میتونی وام مسکن می ورداری تازه ممکنه خونه شرایطی هم پیدا کنین

دیگه خودت حساب ۸۳ میگیری ۱۰۲ حدودا باید ۱ساله پس بدی اگر بخای دو ساله پس بدی باید ۶۵بگیری بعد از دوس ...

درسته

بعد به کسی ک تاحالا حساب و گردش مالی تو رسالت نداشته ولی تو بانک ملی چک و گردش خوب داشته باشه تعلق میگیره؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

کرج

اسی خونه ای که میخری میدونی که یه مقدار پولش میمونه برا سند زدن یه مقدارم تخلیه میتونی وامت رو بزلری برا این مراحل و فعلا خونه رو از دست ندی و رو رهنشم حساب کنی

یه سوالی شما که این پول گنده رو نقد دارین چرا زود تر تو حساب وام نزاشتین؟

والا نقد نبود طلا بود و ماشین و پس انداز. پدرمم خونشو کرد رهن کامل تا بتونه پول و از مستاجر بگیره بده به ما