2777
2789

خانما من دخدرم شپش گرفته هرکاری میکنم نمیره تعریف این سرم موی LS رو شنیدم اگه کسی ازش استفاده کرده نتیجش رو بگه لطفا و اگه کسی راه حل دیگه هک داره لطفا کمک کنه خیلی موی دخدرم بلنده و اصلا دلم نمیاد کوتاهش کنم خودشم اجازه نمیده خیلی خیلی ب کمکتون احتیاج دارم لطفا اگه راه حلی دارید بگید ممنون .......

من کارمند بهداشتم و با اینجور چیزا تو فصل مدارس کلی گرفتارم

موهاشو حتما کوتاه کن

میدونم دلت نمیاد ولی باور کن براش بهتره

بازم موهاش بلند میشه تا ابد ک کوتاه نمیمونه

سلامتی رو اولویت بذار 

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
من کارمند بهداشتم و با اینجور چیزا تو فصل مدارس کلی گرفتارم موهاشو حتما کوتاه کن میدونم دلت نمیاد ...

اوکی ولی خودش هم اجازه نمیده و میخاسدم با ی راه حل دیگه مشکلو برطرف کنم و اینکه فق روی سرشه منظورمو واضح تر بگم منظورم اینکه اصلا ب پایین موهاش نیومدن شپشا کلا روی فرق سرشه کلا نمیدونم باید چیکار کنم اولین باره زیاد از اینجور چیزا سر د نمیارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی ولی خودش هم اجازه نمیده و میخاسدم با ی راه حل دیگه مشکلو برطرف کنم و اینکه فق روی سرشه منظورمو ...

اون دارو رو منم امروز تبلیغشو تو اینستا دیدم

ضرر نداره امتحانش کن

چون شامپوی پرمترین یا لوسیونی ک بهداشت میده چندان تاثیر  نداره. اون دارو رو بخر و شونه شپش هم عالیه. از دی جی کالا سفارش بده ک موهاشو تو حیاط باهاش شونه کن ک تخمای شپشا جدا بشه از موهاش

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
اون دارو رو منم امروز تبلیغشو تو اینستا دیدم ضرر نداره امتحانش کن چون شامپوی پرمترین یا لوسیونی ک ...

اوکی ممنون امتحان میکنم ضرری نداره شاید خوب بشه ولی خانما اگه راه حل دیگری هم دارین بگین ثوابه کارم گیره😔