tmbh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1714 عنوان سرم پوست 870 بازدید | 27 پست دوستان چه سرمی برای پوست خوبه ؟ 1402/05/25 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 سرم هیالورونیک اسیدکه ازواجباته،سرم ویتامین سی،سرم آرگانمشاوره وفروش محصولات برندتراست روانجام میدم اگه بازهم راهنمایی خواستی بهم بگو
mahdiyeh85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 647 من ویتامین سی نمیدونم از کی شنیدم خوبهخریدم طرز استفادشم تو نت دراوردم روزی دوبار بود الان سه روزه میزنم کل صورتم جوش شده البته شنیدم اولش همینطوره یکم که بگذره پوست عادت میکنه و درخشان میشه معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 ویتامین سی لافارو من میخوام بگیرم نظراتشو خوندم بد نبود قیمتشومیگی میخوام بامحصول برندمون مقایسه ش کنم🙏
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 من ویتامین سی نمیدونم از کی شنیدم خوبه خریدم طرز استفادشم تو نت دراوردم روزی دوبار بود الان سه روزه ... بعدویتامین سی حتماحتمابایدضدآفتاب بزنی وگرنه صورتت لک میزنه یااگه لک داشته باشه اونابزرگتروپررنگترمیشن
mahdiyeh85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 647 بعدویتامین سی حتماحتمابایدضدآفتاب بزنی وگرنه صورتت لک میزنه یااگه لک داشته باشه اونابزرگتروپررنگترمی ... بعدش ابرسان میزنم واقعا باید ضد افتاب بزنم ؟توخونه اخه؟ معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 بچه هابرندتراست فوق العاده عالی وباکیفیته یه محصول ایرانیه که تحت لیسانس سوئیس هست،خلاصه بگم کیفیت عالی وقیمت خیلی مناسبی داره
raaaaaaaz عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1642 من ویتامین سی نمیدونم از کی شنیدم خوبه خریدم طرز استفادشم تو نت دراوردم روزی دوبار بود الان سه روزه ... باید اول هفته ای دوبار میزدی تا پوستت عادت کنه شایدم پوستت چربه
raaaaaaaz عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1642 قیمتشومیگی میخوام بامحصول برندمون مقایسه ش کنم🙏 فک کنم ۷۰۰
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 بعدش ابرسان میزنم واقعا باید ضد افتاب بزنم ؟ توخونه اخه؟ اصلااشتباه میزنی مراحلش روکه!سرم آبرسان روبایدنیم ساعت قبل ازسرم ویتامین سی بزنی،نیم ساعت بعدسرم ویتامین سی هم کرم ویتامین سیضدآفتاب حتمابایداستفاده کنی توخونه مگه اشعه uvنیست،نورگوشی تلوزیون لامپ و...
mahdiyeh85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 647 باید اول هفته ای دوبار میزدی تا پوستت عادت کنه شایدم پوستت چربه تو گوگل زده بود روزی دوبار 🥲🥲🥲🥲منم نمیدونستم الان صورتم پراز جوش شده فعلا قطع کردم اره پوستم چربه از این به بعد تا عادی شه هفته ای نهایتا سه بار میزنم🥲 معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
mahdiyeh85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 647 اصلااشتباه میزنی مراحلش روکه! سرم آبرسان روبایدنیم ساعت قبل ازسرم ویتامین سی بزنی،نیم ساعت بعدسرم و ... 🥲🥲🥲🥲پس بگو چرا جوش زدم والا منم نمیدونستم اخه تو گوگل یه چیزی نوشته بود منم انجام دادم فکر کردم ابرسانو باید بعدش بزنم ده دیقه بعدش میزدم معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞