2777
2789
🥲🥲🥲🥲پس بگو چرا جوش زدم والا منم نمیدونستم اخه تو گوگل یه چیزی نوشته بود منم انجام دادم  فک ...

بایدبین دوتاسرم نیم ساعت فاصله بدی اول سرم آبرسان بعدویتامین سی

تازه قبا ازاینکارهاهم بایدپوستتوکاملاشستشوداده باشی بامحصولات شوینده ی پوست مخصوص پوست خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ویتامین سی نمیدونم از کی شنیدم خوبه خریدم طرز استفادشم تو نت دراوردم روزی دوبار بود الان سه روزه ...

روش روغن آرگان یا کرم ویتامین سی بزن

سرم ویتامین سی صورت خشک می‌کنه یکم 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
بعدش ابرسان میزنم  واقعا باید ضد افتاب بزنم ؟ توخونه اخه؟

عزیزم من درمورداین سرم هابیشترتحقیق کردم نظرات متفاوت بودولی نظراکثیریت براینه که اول سرم ویتامین سی روبزنی وبعدازدودقیقه که کامل جذب شد،سرم هیالورونیک اسیدیاآبرسان رواستفاده کنی❤

بعدش ابرسان میزنم  واقعا باید ضد افتاب بزنم ؟ توخونه اخه؟

عزیزم من بیشترتحقیق کردم کاری که خودت انجام میدی صحیح ترهست اول بایدسرم ویتامین سی بزنی ودودقیقه بعدش که کامل جذب شد سرم آبرسان🙏

🥲🥲🥲🥲پس بگو چرا جوش زدم والا منم نمیدونستم اخه تو گوگل یه چیزی نوشته بود منم انجام دادم  فک ...

عزیزم بیشترتحقیق کردم همون که خودت گفتی درست تره اول ویتامین سی وبعدکه کامل جذب شدسرم آبرسان

عزیزدلم چه سرمی استفاده میکنی برای منافذبازپوستی؟

عزیزم نوشته balance

وقتی میزنم حتما صورتمو قبلش بشورم؟

چند دقیقه بعد میتونم مرطوب کننده بزنم؟

ژل شست وشو دیپ سنس و استفاده میکنم

گلابشو،خیلی صورتم خشک میشه،،نمیدونم بعدش

سرم میزنم ،،ولی بازم حس میکنم یه جوری هست

عزیزم بیشترتحقیق کردم همون که خودت گفتی درست تره اول ویتامین سی وبعدکه کامل جذب شدسرم آبرسان

تنکیو 

کلا انگار به من نمیسازه به خدا سه روز زدم یه هفته هست دارم جوشایی که دراثرش اومدن درمان میکنم  حالم گرفته شد کلا  

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞