tmbh مدیر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1714 عنوان سرم پوست | مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 27 پست دوستان چه سرمی برای پوست خوبه ؟ 1402/05/25 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 🥲🥲🥲🥲پس بگو چرا جوش زدم والا منم نمیدونستم اخه تو گوگل یه چیزی نوشته بود منم انجام دادم فک ... بایدبین دوتاسرم نیم ساعت فاصله بدی اول سرم آبرسان بعدویتامین سیتازه قبا ازاینکارهاهم بایدپوستتوکاملاشستشوداده باشی بامحصولات شوینده ی پوست مخصوص پوست خودت
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 هرکسی که خواست خصوصی بهم پیام بده تالینک سایت روبراش بفرستم خودش بره محصولات رونگاه کنه
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16759 بعدویتامین سی حتماحتمابایدضدآفتاب بزنی وگرنه صورتت لک میزنه یااگه لک داشته باشه اونابزرگتروپررنگترمی ... عزیزم بعد سرمی که برای منافذ باز هست،بایدکار خاصی کرد؟
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 دوستان همچنین برای دریافت روتین پوست وموی مخصوص خودتون هم میتونین بهم توی خصوصی پیام بدین🤞
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 عزیزم بعد سرمی که برای منافذ باز هست،باید کار خاصی کرد؟ عزیزدلم چه سرمی استفاده میکنی برای منافذبازپوستی؟
f.a1574 عضویت: 1395/10/06 تعداد پست: 5375 من ویتامین سی نمیدونم از کی شنیدم خوبه خریدم طرز استفادشم تو نت دراوردم روزی دوبار بود الان سه روزه ... روش روغن آرگان یا کرم ویتامین سی بزنسرم ویتامین سی صورت خشک میکنه یکم خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 بعدش ابرسان میزنم واقعا باید ضد افتاب بزنم ؟ توخونه اخه؟ عزیزم من درمورداین سرم هابیشترتحقیق کردم نظرات متفاوت بودولی نظراکثیریت براینه که اول سرم ویتامین سی روبزنی وبعدازدودقیقه که کامل جذب شد،سرم هیالورونیک اسیدیاآبرسان رواستفاده کنی❤
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 عزیزم اگه امکانش روداری اون نظراتی روکه درموردسرم ویتامین سی گذاشتم روحذف کنی که یه وقت اطلاعات غلط به کسی داده نشه🙏
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 یااگه تونستی گزارش پست نامناسب براش بزنی که کلاحذف بشن ممنوون وببخشیددیگه🙏
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 بعدش ابرسان میزنم واقعا باید ضد افتاب بزنم ؟ توخونه اخه؟ عزیزم من بیشترتحقیق کردم کاری که خودت انجام میدی صحیح ترهست اول بایدسرم ویتامین سی بزنی ودودقیقه بعدش که کامل جذب شد سرم آبرسان🙏
sometimess عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 627 🥲🥲🥲🥲پس بگو چرا جوش زدم والا منم نمیدونستم اخه تو گوگل یه چیزی نوشته بود منم انجام دادم فک ... عزیزم بیشترتحقیق کردم همون که خودت گفتی درست تره اول ویتامین سی وبعدکه کامل جذب شدسرم آبرسان
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16759 عزیزدلم چه سرمی استفاده میکنی برای منافذبازپوستی؟ عزیزم نوشته balanceوقتی میزنم حتما صورتمو قبلش بشورم؟چند دقیقه بعد میتونم مرطوب کننده بزنم؟ژل شست وشو دیپ سنس و استفاده میکنمگلابشو،خیلی صورتم خشک میشه،،نمیدونم بعدشسرم میزنم ،،ولی بازم حس میکنم یه جوری هست
mahdiyeh85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 647 عزیزم بیشترتحقیق کردم همون که خودت گفتی درست تره اول ویتامین سی وبعدکه کامل جذب شدسرم آبرسان تنکیو کلا انگار به من نمیسازه به خدا سه روز زدم یه هفته هست دارم جوشایی که دراثرش اومدن درمان میکنم حالم گرفته شد کلا معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞