2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 97 پست
شوخی نمیکنم باور کن بارداری دیگه از دوخط شده

دخترمو چکارکنم 

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمو چکارکنم 

تا بدنیا بیاد دخترت میشه ۱۸ماهش

خوبه دیگه

خوشحال باش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
مبارکه برا منم دعا کن عزیزم باردار شم به زودی

اگه بودم یادم نمیری قول میدم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
تا بدنیا بیاد دخترت میشه ۱۸ماهش خوبه دیگه خوشحال باش

اخه کارهاشو چکارکنم سنگینم هست 

ینی چند ماهگی از دست دادیشون؟

چهارتا پنج شش ماهه.یکیم نه ماه

اخه کارهاشو چکارکنم سنگینم هست 

مادرت نزدیکت نیست؟

میتونی انشالله

اونی که داده حتما توانایشم درونت قرار داده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اگه بودم یادم نمیری قول میدم

ممنون عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
۸ سال بود قرص ال دی میخوردم یکی دوماه قط کردم گفتم بدنم استراحت کنه بعد یبار بعد رابطه ببخشید لکه بی ...

اخه من برای هربار بارداری کلی دارو میخوردم

مادرت نزدیکت نیست؟ میتونی انشالله اونی که داده حتما توانایشم درونت قرار داده

الان باید باورکنم که مثبته؟بخدا غیرقابل باور برام.تنبلی شدید اونم با یکباررابطه بخدا گیجم اصلا 

انشالله اینو سالم بغل بگیری عزیزم💚

دعاکن برام

الان باید باورکنم که مثبته؟بخدا غیرقابل باور برام.تنبلی شدید اونم با یکباررابطه بخدا گیجم اصلا 

من خودم تجربه ی سه بار بارداری دارم

همون اول بیبی چکم مثبت میشد

وقتی دوخط افتاده سریع مثبته خیلی احتمالش کمه منفی باشه

برای اطمینان فردا دوبارع بزن