2777
عنوان

بیبی چکم مثبته؟

925 بازدید | 97 پست

سلام دوستان من ۲۷روز از پریودم گذشته یه دختر نه ماهه دارم و تنبلی تخمدان شدیددددد،ببخشید ولی تواین دوماه بعد پریودم یکبار بیشتر رابطه نداشتم و همسرم ماموریت بود امشب بیبی چک زدم که  فردا ببرم دکتر و بهم امپول بده که پریود بشم ولی خیلی سریع دوتا خط شد احتمال داره اشتباه باشه؟

نمیدونم چکارکنم راهنماییم کنید خواهرت

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

شت 

مگه جلوگیری نداشتید 

بعد ۲۷ روز گذشته شک نکردی؟

بله مثبتع

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شت  مگه جلوگیری نداشتید  بعد ۲۷ روز گذشته شک نکردی؟ بله مثبتع

نه اخه خیلی تنبلی دارم همیشه عقب میندازم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

مبارکه برا منم دعا کن عزیزم باردار شم به زودی

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕