2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 97 پست
دعای نینی سایتیا گرفته داداش دخترت تو راهه مبارکه

خخخخ دیوانه شوخی نکن دارم غش میکنم نمیدونم باید چکارکنم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اخه خیلی تنبلی دارم همیشه عقب میندازم

۸ سال بود قرص ال دی میخوردم یکی دوماه قط کردم گفتم بدنم استراحت کنه بعد یبار بعد رابطه ببخشید لکه بینی داشتم رفتم دکتر پاپ اسمیر سالم بود سونو واژینال تنبلی تخمدان زیاد فولی نداری گفت اصلا منم به خیال خودم گفتم پس امکان بارداری میشه یک درصد دیگه اما بازم جلوگیری داشتم یبار مرداد ماه رابطه داشتم با جلوگیری ۲۰ تیر پریود شده بودم همیشه دوسه روز جلو میندازم باید ۱۸ یا ۱۹ ام بازم میشدم دیدم نه نشد درد پریودی دارم اما نمیشه سرگیجه پادرددرد سینه هام که هنوزم همشون هست تست زدم دوروز قبل موعد مثبت شد فرداش رفتم بتا شد ۱۲۳۶.۲ دیروزم دکتر یدونه مکمل با شیاف پروژسترون داد گفت چون تنبلی داشتی استفاده کن ببین دیگه من در عرض یماه فهمیدم تنبلی شدید دارم ولی باردار شدم

سه بار زایمان داشتی و ۵ فرزند از دست دادی  پس حقیقتا هیچ جایی برای گلایه نداری به فا.ل نیک بگ ...

صددرصد ولی نمیدونم امکان داره اشتباه باشه

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

مثبته .مبارک.دوباره مامان شدی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

خیلی احتمالش هست اشتباه باشه،،،،،اصلا جدیدا همش بیبی ها مثبت کاذب میدن من خودم چند بار مثبت شده بعد پریود شدم،یا تو سایت دیدم کاربرا گفتن مثبت شده ولی بعدا آزمایش دادن باردار نبودن. برو آزمایش بده خیالت راحت ش

خخخخ دیوانه شوخی نکن دارم غش میکنم نمیدونم باید چکارکنم

شوخی نمیکنم باور کن

بارداری دیگه از دوخط شده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
دقیقا مثل منی 

شماهم یدفعه باردارشدی یا تنبلی داشتی

نه خب وقتی سریع دو خط پررنگ شده امکان اشتباه نیست  فردا ی بتا بده

دعام کن دارم سکته میکنم

منم دوتا گل دختر دارم قصد بارداری نداشتم فعلا ولی به اصرار دخترام که همیشه میگن داداش بیاریم میخواستم چند سال بعد برم تعیین جنسیت که اینطوری شد دعا کنید داداشی باشه🫣😅خیلی استرس کشیدم این چند روزو تو شوکم اصلا میخوام برم سلفری که زودتر بفهمم جنسیت رو