2777
2789
عنوان

یه سوال عجیب اما مهم 😕

646 بازدید | 71 پست

اگه خواستگارتون جلسه خواستگاری گل خوبی نیاره و کم باشه (شیرینی آورده بود )و خونوادتون این نکته رو ضعف اون بدونن و براشون مهم باشه ...

و شما چند جلسه با هم بیرون رفته باشین 

و کلا هم یک ماه و نیم باهم آشنا شدین و تقریبا با هم صمیمی باشین 

به نظرتون کیس خوبی هست پسره 

برای جلسه بعدی که می‌خوان بیان خونتون خواستگارا بهش میگید گل خوبی بیاره ؟(ممکنع گل خوب نیارع یا اصلا نیارع و پدرتون ناراحت بشه ..یا جلوی بقیه فامیل ضایه بشین )

بهش میگید درمورد گل یا هیچی نمیگید و همه چیو به تقدیر میسپرید 😐

اگر به پسرع میگید دقیقا چجوری و چی میگید 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا  یک ماهه داری اینو می پرسی بگو بهش بابا 😂😂😂😂😂😂

😊😂😂🤣🤣🤣چه کنم خب جواب نمی‌گیرم ذهنم و مشغول کرده 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

کسی جلسه اول ک هیچی معلوم نیس ب این گرونی گل و این دلستا کلی پول گل نمیده چون ممکنه بهم بخوره ولی اگه جلسه رسمی خاستگاری ک دیگه با حضور بقبه بزرگترا مثل پدر هست میان باید بیارن چون ما تا دختر پسر بهم نخورن و اکی نشن فعلا فقط مادر خاهر داماد پیان با عروس

بنظر زشت میشه بهش بگی  حداقل اگه از خودت بپرسه ک چه گلی دوس داری باز ی چیزی

مثلا اگه قبلا گفته باشه هر چی خونوادت خوششون میاد یا بدشون میاد بگو چی 

نمیگم ..اگه میخای ببینی خسیسه یا ن فقط گل ملاک نیس ببرش بیرون ... من روز ازمایش خون ک با شوهرم رفتیم از صبح تا ظهر علاف شدیم هلاااک شدم ابم نبود رفت دوتا کیم خرید مامانمم بود گفتم حتما خسیسههههه ولی اینجوری نبود خداروشکر