2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🟧🟨🟪🟩🟦🟥🟧🟨🟪🟩🟦🟥🟧🟨🟪🟩🟦🟥

سلام

این کار رو بکنین مشکل تبلیغ، اعلان و... درست میشه:

⬇️⬇️⬇️

🟩 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🟪 اگر هم گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی تنظیماتش و قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟧🟨🟪🟩🟦🟥🟧🟨🟪🟩🟦🟥🟧🟨🟪🟩🟦🟥 سلام این کار رو بکنین مشکل تبلیغ، اعلان و... درست میشه: ⬇️⬇️ ...

قبلا داشتم عزیزم ،الان مشکلم اینه اعلاناتم نمیاد

قبلا داشتم عزیزم ،الان مشکلم اینه اعلاناتم نمیاد

نمی دونم.

برای من درسته.

توی همین حالت خرابی اعلان ها هم بزنین روش بعد برید پایین تر اعلان ها هستن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنونم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

سلام عزیزم، اگه امکانش هست راهنماییم کن، یادمه تو یه تاپیک گفتی پدرت کارخونه پلاستیک داره، منم خیلی دلم میخواد یه کارگاه کوچیک داشته باشم و کارکنم، بنظرت پلاستیک چطوره؟ 

پروسش چجوریه؟به سرم زده چندماه برم تو یه کارخونه پلاستیک  قسمت خط تولیدش کار کنم تا کار رو یادبگیرم 

بنطرت کمک کننده ست؟ 

لایک نفرمایید خواهشا🙏🏻🙃
سلام عزیزم، اگه امکانش هست راهنماییم کن، یادمه تو یه تاپیک گفتی پدرت کارخونه پلاستیک داره، منم خیلی ...

سلام عزیزم ،به نظرم سمتش نری بهتره به چند دلیل ،یک تولید کار به شدت سختیه ،دو اینکه هزینه نگهداری و تعمیر دستگاههاش به شدت زیاده ،تازه خود دستگاهها هم خیلی گرونه،سه کارگر جماعت خییییلی اذیت داره ،چقدر سرمایه دارید؟

2790
2778
2791
2779
2792