2777
2789
سلام عزیزم ،به نظرم سمتش نری بهتره به چند دلیل ،یک تولید کار به شدت سختیه ،دو اینکه هزینه نگهداری و ...

بنظرت اصلا سمت تولید نرم یااینکه سمت پلاستیک نرم؟ 

من خیلی به کارآفرینی علاقه دارم ، یک میلیارد نهایت، گفتم از یه از زیرزمین شروع کنم و  و تا یکی دوسال خودم تو قسمت تولید کارکنم، حسابداریشم خودم میتونم انجام بدم 

لایک نفرمایید خواهشا🙏🏻🙃
بنظرت اصلا سمت تولید نرم یااینکه سمت پلاستیک نرم؟  من خیلی به کارآفرینی علاقه دارم ، یک میل ...

میخوای دستگاه تزریق بگیری؟ چی تولید کنی؟ با دستگاه تزریق چیزای مختلف میشه تولید کرد اسباب بازی ،سبد،لگن و... 

ما در بطری تولید میکنیم ،روی دستگاه قالبهای مختلف بسته میشه و میتونی چیزای مختلف بسازی اما یه میلیارد شاید فقط پول دستگاهت بشه با یه دست قالب،خیلی چیزای دیگه میخواد مواد اولیه، رنگ ،آسیاب برای ضایعات 

ببین من سختیهای تولید رو دیدم بعد وقتی خودم خواستم کار راه بندازم با شوهرم دنبال تولید نرفتم برونسپاری کردم ،من و شوهرم تولید لباس بچگانه داریم حوصله کارگر و بیمه و مالیات نداشتم ،برای همین فقط پارچه خریدم و طرح رو دادم به کارگاه‌هایی که برای دیگران می‌دوزند و اینجوری بود که سختیهای تولید رو دور زدم 

تازه یه چیز بهت بگم اگه بری تو کار تولید و دم و دستگاه بخری دیگه نمیتونی ازش خلاصی پیدا کنی ما الان چند ساله می‌خوایم بفروشیم و سهم هامون رو جدا کنیم اما نمیشه ،فروشش کار بسیااااااااار سختیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای دستگاه تزریق بگیری؟ چی تولید کنی؟ با دستگاه تزریق چیزای مختلف میشه تولید کرد اسباب بازی ،سبد، ...

دستگاه برای ظروف پلاستیکی 

یعنی الان پدرتون تو ضرره؟ 

الان از کار تولید پوشاک راضی هستی؟ 

لایک نفرمایید خواهشا🙏🏻🙃
میخوای دستگاه تزریق بگیری؟ چی تولید کنی؟ با دستگاه تزریق چیزای مختلف میشه تولید کرد اسباب بازی ،سبد، ...

چند ساله دوس دارم یه کاری برای خودم راه بندازم ولی هیچی به ذهنم نمیرسه، تولید مواد غذایی  هم خیلی دوس دارم ولی نمیدونم چی

لایک نفرمایید خواهشا🙏🏻🙃
دستگاه برای ظروف پلاستیکی  یعنی الان پدرتون تو ضرره؟  الان از کار تولید پوشا ...

پدر من ۳۵_۳۶ ساله تو این کاره ضررهاش رو کرده سختیهاش رو کشیده الحمدالله الان جزو معروفهاست تو حرفه خودش ،اما به خاطر سختی کار چند سال پیش.میخواستیم بفروشیم و سهم هر کس رو بدیم ،(پدرم بچه هاش رو سهامدار شرکتش کرده)، اما یا باید چندین سال صبر میکردیم تا دستگاهها و قالبها دونه دونه فروش بره یا اگه می‌خواستیم همه رو با هم بفروشیم ضرر بدی میکردیم و ارزون میخردین ،راستی اینم بگم تو زیر زمین با برق معمولی نمیشه برق ولت بالا میخواد که خرید همون برق خودش یه میلیارد پولشه

ما از تولید لباس راضی هستیم برای مغازه خودمون تولید میکنیم و مقداریش رو هم عمده میفروشیم

پدر من ۳۵_۳۶ ساله تو این کاره ضررهاش رو کرده سختیهاش رو کشیده الحمدالله الان جزو معروفهاست تو حرفه خ ...

خیییییلی ممنونم ازینکه کلی وقت گذاشتی و تایپ کردی، واقعا راهنماییات بدردم خورد، این کار مناسبم نیست و بودجش رو هم ندارم.. بهتره برم سمت همون قالیبافی یا یه کار دیگه 

🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

لایک نفرمایید خواهشا🙏🏻🙃
خیییییلی ممنونم ازینکه کلی وقت گذاشتی و تایپ کردی، واقعا راهنماییات بدردم خورد، این کار مناسبم نیست ...

خواهش میکنم ،من خودم خییییلی کارگاه قالیبافی دوست دارم الآنم فرش خیلی گرون شده فکر کنم به صرفه باشه،قالیبافها گره ای حقوق می‌گیرند ،سعی کن از زنان سرپرست خانوار استفاده کنی که یه ثوابی هم داشته باشه

خواهش میکنم ،من خودم خییییلی کارگاه قالیبافی دوست دارم الآنم فرش خیلی گرون شده فکر کنم به صرفه باشه، ...

اولاش احتمالا خودم کار کنم  ولی بعدش حتما ، ان شاءالله جفتمون موفق شیم 😘🙏🏻

لایک نفرمایید خواهشا🙏🏻🙃