2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه واسه چیزایی که قبلا ذوق می کردی ذوق نمی کنی . دیگه چیزی خوشحالت نمی کنه. واسه هر چیزی میزنی زیر ...

دقیقا همینه همش دلم میخاد تنها باشم حوصله ندارم برا کسی توضیح بدم یکیم باهام حرف بزنه دلم میخاد بزنم ت دهنش ک اصلا قبل اینجوی نبودم 

الان چطور باید بهتر شم برم پیش روانپزشک 

دقیقا همینه همش دلم میخاد تنها باشم حوصله ندارم برا کسی توضیح بدم یکیم باهام حرف بزنه دلم میخاد بزنم ...

ببین عزیزم فقط خودت می تونی حال خودتو بهتر کنی . روانپزشک فقط چند تا قرص میده که عوارضم دارن . برو بیرون تفریح کن . 

اصلا بشین یه روز فقط گریه کن خالی شی ‌ بعدش موسیقی های شاد گوش بده . ولی پیش مشاور هم برو ولی روانپزشک برای اوناییه که وضعشون خیلی خرابه

ی مدت اینارو انجام میدم امیدوارم بهتر شم مرسی ازت عزیزدلم 

ببین منم خودم یه مدت سه چهار ماهه افسردگی داشتم به خاطر همین خیلی خوب درکت می کنم. حتی غذا هم نمی تونستم بخورم ولی هیچکسسسس کمکم نکرد خودم حالمو خوب کردم چون مجبور بودم نمی شد تا ابد تو همون حالت بمونم که

بدبختی اینه مبخام پشت کنکور بمونم خانوادم نمیزارن برم باشگاه همش محدود

پشت کنکور موندن زیاد خوب نیس برا شما که افسردگی دارین چون یک سال تکراری دارین واین افسردگی رو بیشتر میکنه

تنهای تنهای تنها

منم چند وقته حالم خوب نیست.

شبام با گریه میگذره.

روزا عصبی ام.

دلم میخواد شبا که همه خوابن بیدار باشم و روزا تا ظهر بخوابم.

گاهی هم دلم میخواد آهنگای غمگین گوش کنم 

حس میکنم دلم واسه خودم تنگ شده.

بدبختی اینه مبخام پشت کنکور بمونم خانوادم نمیزارن برم باشگاه همش محدود

پس پشت کنکوری هستی؟؟؟؟

پشت کنکور موندن افسردگی میاره

درست میشی بعدش

همش خونه نباش

ی باشگاهیی برو ک

منم چند وقته حالم خوب نیست. شبام با گریه میگذره. روزا عصبی ام. دلم میخواد شبا که همه خوابن بیدار ...

وای دقیقا حرف دلمو زدی اینفد دلم میخاد گریه کنم ولی حتی گریم نمیگیره حس خفگی چقد منی