باورت نمیشه با تک تک سلول های تنم می فهممت ولی باور کن اول اینکه کل کنکوری ها همین حس و دارن همشون دوما این احساسات موقتیه
من نمیخوام قضاوت کنم ولی حس می کنم خیلی تو خونه ای و خیلی با هم سن و سالات در اجتماع نیستی
ببین الان مشکل تو فقط درسته بعد از اتمام کنکور انگار ی بار از دوشت برداشته میشه و باید بخاطر حال خودتم که شده درس بخونی ک راحت بشی
پیشنهاد می کنم بری کتابخونه اونا چون همه شکل تو هستن آرامش میگیری و فوق العاده ام درس میخونی اینا همه از تجربه های خودم و اطرافیانه شعار نیست
درسی که ضعیفی برو کلاس مشاور تحصیلی خیلی مهمه ک چه کسی رو انتخاب کنی واقعا مهمه آزمونم شرکت کن چرا چون فضای کنکور برات عادی میشه و شیوه درس خوندن دستت میاد اون تایمم میزنی بیرون
ولی در آخر به هییییییییییچ وجه از خودت انتظار بیجا نداشته باش در حد توانایی ات بخواه و این رو بدون هر رشته ای بری و ادامه بدی قطعااا موفق خواهی شد قول میدم اصلا ذهن خودت رو محدود ب یک بعد نکن
راجب اوضاع روحی حتما حتما ورزش مدیتیشن تغذیه خوب رقص پااارک و مهمونی رو قرار بده البته نه در حدی که از فضای درس دور بشی بازم میگم ب اعضای خانواده بگو که نیاز ب این چیزا داری اگه گوش نمیدن اینقدررررر بگو تا بفهمن هیچوقت کم نیار و تسلیم نشو برای حال خوبت
برات آرزوی موفقیت دارم و چون درکت می کنم کلی از ته قلب نوشتم
کنکور اونقدرا مهم نیست موفق باشی