2777
2789
عنوان

ازز خودمم دیگ حالم بهم میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 28 پست
بدبختی اینه مبخام پشت کنکور بمونم خانوادم نمیزارن برم باشگاه همش محدود

عزیزم با کسی که در خانواده صمیمی تری بگو احساساتت رو

حالا که کنکور داری فهمیدم ریشه اش اضطرابه.میتونی تو خونه ورزش کنی برقصی نگم که رقص چقد کارسازه

حتما نیاز داری که طبیعتم بری و مهمونی سعی کن یه تایمی بری پارکی جایی پیاده روی 

در کل زندگی رو سخت نگیر باور کن درکت می کنم اما میگذره خیلی زود

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با کسی که در خانواده صمیمی تری بگو احساساتت رو حالا که کنکور داری فهمیدم ریشه اش اضطرابه.میتو ...

میدونی حتی الان می‌نويسن بغضم میگیره قبلا خیلی شاد بودم الانحس میکنم از همه عقب ترم ن چیزی خوشحالم میکنه ن چیزی منی م اونموقع اینقد سادشنگول از الان خودم حس خستگی خفگی بهم دست میده واس هرکاری مانع میشن ترس برم داشته جوری شده ک همش حرف بقیه برام مهمتره

پس پشت کنکوری هستی؟؟؟؟ پشت کنکور موندن افسردگی میاره درست میشی بعدش همش خونه نباش ی باشگاهیی برو ...

میگم ک نمیزارن وگرنه دوس دارم برم همش میگن خونه درس 

جدی نمیگیرن حرفامو ن احساساتمو

وای دقیقا حرف دلمو زدی اینفد دلم میخاد گریه کنم ولی حتی گریم نمیگیره حس خفگی چقد منی 

شما بخاطر اینه که پشت کنکوری.این روزات تموم میشه.

غصه نخور.میدونم شاید آسون نباشه ولی وقتی از پسش براومدی، به این حس میخندی.

همین کارو انجام دادین ک حالتون خوب شد؟؟ 

ببینید آدمی که افسرده باشه حتی حال راه رفتن هم نداره . ولی من فقط فکرای سمی رو از توذهنم انداختم بیرون و هر وقت حالم بد میشد می گفتم همه چی به درک من می خوام از این به بعد درست زندگی کنم گذشته مهم نیست . ببین نصف این راه خوب شدنت به فکرت بستگی داره . بعدش با بیرون رفتن و تنها نموندن خوب میشی 

میدونی حتی الان می‌نويسن بغضم میگیره قبلا خیلی شاد بودم الانحس میکنم از همه عقب ترم ن چیزی خوشحالم م ...

باورت نمیشه با تک تک سلول های تنم می فهممت ولی باور کن اول اینکه کل کنکوری ها همین حس و دارن همشون دوما این احساسات موقتیه

من نمیخوام قضاوت کنم ولی حس می کنم خیلی تو خونه ای و خیلی با هم سن و سالات در اجتماع نیستی

ببین الان مشکل تو فقط درسته بعد از اتمام کنکور انگار ی بار از دوشت برداشته میشه و باید بخاطر حال خودتم که شده درس بخونی ک راحت بشی

پیشنهاد می کنم بری کتابخونه اونا چون همه شکل تو هستن آرامش میگیری و فوق العاده ام درس میخونی اینا همه از تجربه های خودم و اطرافیانه شعار نیست

درسی که ضعیفی برو کلاس مشاور تحصیلی خیلی مهمه ک چه کسی رو انتخاب کنی واقعا مهمه آزمونم شرکت کن چرا چون فضای کنکور برات عادی میشه و شیوه درس خوندن دستت میاد اون تایمم میزنی بیرون

ولی در آخر به هییییییییییچ وجه از خودت انتظار بیجا نداشته باش در حد توانایی ات بخواه و این رو بدون هر رشته ای بری و ادامه بدی قطعااا موفق خواهی شد قول میدم اصلا ذهن خودت رو محدود ب یک بعد نکن

راجب اوضاع روحی حتما حتما ورزش مدیتیشن تغذیه خوب رقص پااارک و مهمونی رو قرار بده البته نه در حدی که از فضای درس دور بشی بازم میگم ب اعضای خانواده بگو که نیاز ب این چیزا داری اگه گوش نمیدن اینقدررررر بگو تا بفهمن هیچوقت کم نیار و تسلیم نشو برای حال خوبت

برات آرزوی موفقیت دارم و چون درکت می کنم کلی از ته قلب نوشتم 

کنکور اونقدرا مهم نیست موفق باشی   

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

باورت نمیشه با تک تک سلول های تنم می فهممت ولی باور کن اول اینکه کل کنکوری ها همین حس و دارن همشون د ...

وایییی دقیقا درست گفتی مشکلم همیناس قضاوت نبود حرف حق بود 😍🥺قربونت بشم ک مرسی ک وقت گذاشتی بعم گفتی مرسی ازتتت😍😍😍😍😍

ببینید آدمی که افسرده باشه حتی حال راه رفتن هم نداره . ولی من فقط فکرای سمی رو از توذهنم انداختم بیر ...

ممنونم بخاطر حرفات و تجربه هات ک برام وقت گذاشتی و گفت‌ مچکرم  عزیزدلم 😍🥺🥺