2821
2789
عنوان

عروس هلندی

372 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها امروز صبح پاشدم دیدم عروس هلندی مرده من خیلی بهش علاقه داشتم همیشه واسش درسامو توضیح میدادم به امید اون میومد خونه درد و دلامو با اون میکردم بهم گوش میداد از طرفی خیلی بازیگوش بود منو واقعا می‌شناخت و بیشتر از همه دوست داشت همیشه حرف میزد سوت میزد می‌گفت قربونت بشم و ... از صبح حالم خیلی بده و هیشکی نیست که جاشو واسم پر کنه من فقط اونو داشتم و بدتر از همه اینه که اون بخاطر بیماری نکرد بخاطر من بود من شب خیلی خسته بودم داشتم فیلم میدیدم یه دفعه خوابم برد اونم بیرون قفس بود اومده زیر من من خواب بودم خفش کردم صبح بیدار شدم دیدم مرده کنار منه واقعا جون یه پرنده بی زبون ناخواسته گرفتم واقعا دلم میخواد تاوانشو بدم امیدوارم خدا به بدترین حالت منو بکشه که دردشو تجربه کنم فک کنید عروس هلندیم جای برادرم بود از همه بیشتر دوسش داشتم بعد ببینی کنارت مرده . اونم تو بودی که خفش کردی . و فقط اونو داشتم میخواستم تولدمو با اون جشن بگیرم با هم چایی بخوریم واقعا میخواستم چند باری خودمو بکشم واقعا نمیتونم تحمل کنم هیچی جای اونو نمیگیره واسم امیدوارم تاوانشو هزار برابر پس بدنم امیدوارم خدا منو لال کنه بعد یکی منو بکشه  واقعا دارم دیونه میشم

منم ازین تجربه ها دارم

خودخواسته که نبوده، به جای نغرین به خودت از خدا بخواه ببخشدت و فراموش کن

یه دونه دیگه بگیر تا جاشو برات پر کنه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بمیرم برای دلت توروقران اخه چرا گذاشتی کنارت بخوابه😭💔منم عروس هلندی دارم همدممه😭

من نذاشتم حواسم نبود اینقدر خسته بودم نفهمیدم کی خوابم برد بخدا نمیتونم تحمل کنم دو تا دیگه رفتم گرفتم ولی هیچ علاقه ای بهشون ندارم

منم بچه بودم گنجشکمو زیر خودم تو خواب خفه کردم

ولی ب این فکر کن ک از قصد ک اینکارو نکردی

پیش اومد

منم عروس هلندیمو خیلییی دوس دارم ولی همش میکم اگه خدایی نکرده بمیره همون فرداش میرم یکی دیگه میخرم چون بشدت بهش وابسته م

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
منم ازین تجربه ها دارم خودخواسته که نبوده، به جای نغرین به خودت از خدا بخواه ببخشدت و فراموش کن یه ...

گرفتم دو تا ولی هیچ علاقه ای بهشون ندارم فقط اونارو می‌خوام . اصلا باورم نمیشه من کشته باشمش

گرفتم دو تا ولی هیچ علاقه ای بهشون ندارم فقط اونارو می‌خوام . اصلا باورم نمیشه من کشته باشمش

منم اولش اینطور بودم الان اون که موند برام تموم عشقمه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

☹ ای وای ، عزیزم تا مدتها کارت گریست، بنظرم زودتر برو یه بچه عروس بگیر، و واقعا حواست باشه، اخه اونا همش میچسبن به ادم، کوکوی منم در قفسش همیشه باز بود چون عصبی میشد، چندین صبح بیدار شدم دیدم کنار موهام خوابیده، یا از ریشه موهامو برام با نوکش تمیز میکرد😒 

منم بچه بودم گنجشکمو زیر خودم تو خواب خفه کردم ولی ب این فکر کن ک از قصد ک اینکارو نکردی پیش اومد ...

منم خریدم شبیه اون ولی اصلا جاشو نمیگره حتی دو تا خریدم ولی دوستشون نداره واقعا دلم میخواد خونه پر از صدای اون باشه

چند مدت پیش ی عروس هلندی اومد یهو تو خونمون هر چی میبردیمش تو بالکن تا بره نمیرفت دوباره میومد تو خونه 

بابا مامانم همش ناله میکردن که اصلا نباید داخل خونه باشه منم باردارم نتونستم بیارمش پیش خودم 

اخر سر دادمش یکی از بچه های فامیل اومد بردش  انقدر مظلوم بود واقعا دلم اتیش گرفت براش همش میگفتم اخه این زبون بسته صاحبشو الان فقط میخواد 

اصلا حیوان و پرنده نیارید بخدا گناه دارن اونا بیشتر گناه دارن 

☹ ای وای ، عزیزم تا مدتها کارت گریست، بنظرم زودتر برو یه بچه عروس بگیر، و واقعا حواست باشه، اخه اونا ...

گرفتم تازه دوتا هم گرفتم ولی هیچی جای اونو واسم نمیگیره واقعا واسش میکردم الان نمیتونم تحمل کنم دارم دیونه میشم هیچی کاری بدون اون نمیتونم انجام بدم من هیچ وقت نمیذاشتم بیرون قفس بمونه  این دفعه خوابم برد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز