2777
2789

وای خدایااااا دارم میمیرمممم از درد دندونننن😭😭😭😔😔😔😔 هر کاری بگینننن امتحان کردم هم قطره گذاشتم هم دود دستمال کاغذی هم نمک و سرکه هم نمک و ابلیمو هم استامینوفن خوردم واقعا دیگههه نمیکشمممم میخوام سرمو بکوبم دیوار انقدرذگریه کردم چشام باز نمیشه خواب داره از چشام میباره ولی یه ربع هم نتونستم بخوابم

خدایا خواهش میکنم خودت کمکم کن. تا فردا ساعت ۵ ک وقت دکتر دارم بتونم تحمل کنم😔😔😔😭

فردا ساعت ۵ وقت دندان پزشکی دارم تروخدا بگین دیگه چکارایی میتونم بکنم

ان شاءالله که بهتر بشی

بنظرم ینفرو بفرست داروخونه شاید دارویی و پمادی و قطره ای چیزی که برات ضرر نداشته بهت داد

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ان شاءالله که بهتر بشی بنظرم ینفرو بفرست داروخونه شاید دارویی و پمادی و قطره ای چیزی که برات ضرر ندا ...

یا تو همین سایت سرچ بزن شاید به راه حل بی ضرر پیشنهاد داده باشم

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

ان شاءالله که بهتر بشی بنظرم ینفرو بفرست داروخونه شاید دارویی و پمادی و قطره ای چیزی که برات ضرر ندا ...

جاریم بیرون بود تازه از بیمارستان از پیش خواهر زاده اش میومد بش گفتم برو داروخونه یا دنتول بخر برام یا پرسیکا اونم پرسیکا خریده زدم ب دندونم اصلا اثر نکرد که نکرد

یک دونه میخک بگذار روی دندونت آب رو آتیشهیا قطره دنتول یا مدل های دیگه مخصوص دندون درد بگیر از داروخ ...

دندونم باد کرده از عفونت اصلا دهنمم نمیتونم ببندم عزیزم😑😔 امقدر بد درد میکنه ک با صدای بلند گریه کردم شوهرم بیدار شد بیچاره اونم نشست گریه مرد

دندونم باد کرده از عفونت اصلا دهنمم نمیتونم ببندم عزیزم😑😔 امقدر بد درد میکنه ک با صدای بلند گریه ک ...

با آب لیموی تازه ابعسل آبلیمو درست کن یه یه سیر رو رنده کن بربز روش و اینو بخور

دو سه ساعت یکبار تکرارش کن تا ان شاءالله بهتر بشه

به سرچ هم بزنی تو سایت بد نیست