2777
2789
عنوان

کسی که بدی میکنه چی میشه؟

463 بازدید | 52 پست

به نظرتون وقتی یکی بدی میبینه بعنی خودش قبلا کاری کرده که بد میبینه؟ یا نه مظلومه و نهایتا آدمی که بهش ظلم کرده جواب پس میده ؟ اصلا به اینکه میگن واگذارش کردم به خدا اعتقاد دارین؟ یعنی خدا تاوان کار بد آدم ها رو میده؟

نمیدونم واقعا

ولی امیدوارم تاوان بده کسی که ظالمه

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی آدما درطول زندگی دچار مشکل میشن که خیلیا شاید فکر کنن علتش اینه که دارن تاوان میدن. ولی نمیشه روی این کره خاک زندگی کنی ودرگیر مشکل و گرفتاری نباشی. بنابراین به نظرم اینها همه اتفاقات طبیعی زندگی هستن و ربطی به مجازات و تاوان نداره. متاسفانه هیچ عدالتی وجود نداره. فقط ظلمه که از هرطرف سرازیره

همه ی آدما درطول زندگی دچار مشکل میشن که خیلیا شاید فکر کنن علتش اینه که دارن تاوان میدن. ولی نمیشه ...

پس با قلب شکسته باید چیکار کرد؟ بخدا هرچی میبینیم از فامیله

هرکس به هرکسی بدی یا خوبی کنه همین جا توی همین دنیا سرش میاد من به جرات دیدم خیلی ها جواب کارهاشون رو گرفتن فقط باید صبور باشی و به خدا بسپارید چون خدا صبرش خیلی زیاده و به وقتش متوجه میشی گلم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️