2777
2789
عنوان

کسی که بدی میکنه چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله نمونه خیلی کوچیک و بی ارزشش 

ماه پیش تاپیک زدم جاریم پشت سرم گف دیوونه 

همه داشتن محترم نظر میدادن یکی امد بی دلیل گف حق داره اکن نزدیکته و خیلی حرفای دیگه موابشو ندادم فقط سپردم بخدا 

باور کن روز بعدش تاپیک زد گریه میکرد توخدا شوهرمو با یکی گرفتم داشت اشک میریخت منم سکوت کردم 

.
درکت‌میکنم منم ۲۳ سالمه سنی ندارم ولی از خیلیا خوردم اینو کم‌کم به خودت القا کن که قرار نیست دل ما ...

اخه سختی با ظلم خیلی فرق داره مخصوصا وقتی من همون سختی هایی که بخاطر خودشون بود کنار اومدم و احترام گذاشتم دیگه نیاد حق و ناحقی بشه و ظلم کنن 

بچه ها اگر یه مادری نخواد ، شوهر سابقش بعد ۷ سال بچه رو به زور قانون بگیره ازش و بچه هم گاهی یاد مادر بیوفته و ناراحت بشه به نظرتون ناحقی شده؟ چون قانونی هست کار اما انسانی نیست جدا کردن مادر و بچه از هم و کسایی که اتیش به اسیاب ریختن چی؟ لطفا جواب بدین 

دنیا دار مکافاته 

دیدمذخیلیا تاوان پس دادن

منم منتظرم اون عوضیا که درحقم ظلم کردن زستم کردن خدا جوابشونو بده و آهم دامنگیرشون بشه 

اگه تاپیکامو خیلییی سختی کشیدم میخوایم جداشیم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
بچه ها اگر یه مادری نخواد ، شوهر سابقش بعد ۷ سال بچه رو به زور قانون بگیره ازش و بچه هم گاهی یاد ماد ...

هر دل شکستنی تاوان داره مطمئن باش

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
تاوانشو میبینه مطمئنم    با چشم خودم دیدم

اگه یه بچه از مادرش جدا کنن ، چی ؟ اون ادم پدر بچه هست و کارش قانونیه و بچه هم دوستش داره اما مادر داغون میشه ،به نظرت مادر حق داره بگه خدا جوابتون بده یا حقی نداره

[QUOTE=305773433]بچه ها اگر یه مادری نخواد ، شوهر سابقش بعد ۷ سال بچه رو به زور قانون بگیره ازش و بچه هم گاهی یاد ماد ...[/QUOTE

عجب عزیزم برات دعا میکنم به بچت برسی و ادم های منفی ازت دور بشه بله واقعا نامردی مادر بودن بحثی نیست که بشه با قانون توضیحش داد ولی متاسفانه قانون کشور ما همینه

هر چه کنی با خود کنی 

گر همه نیک و بد  کنی

دوست من از هر دست بدی از همون دست میگیری

شنیدی میگن دنیا دار مکافاتی

آیه قرآن هست که میگه هر بدی به شما میرسه از اعمال شماست

حالا این وسط اگه کسی بلایی سر شما آورد که حق شما نبوده بله خدا جزای کار ایشون رو میده با توی این دنیا یا اون دنیا

هیچ وقت یادت نره چوب خدا صدا نداره

اگه یه بچه از مادرش جدا کنن ، چی ؟ اون ادم پدر بچه هست و کارش قانونیه و بچه هم دوستش داره اما مادر د ...

عجب عزیزم برات دعا میکنم به بچت برسی و ادم های منفی ازت دور بشه بله واقعا نامردی مادر بودن بحثی نیست که بشه با قانون توضیحش داد ولی متاسفانه قانون کشور ما همینه