به نظرتون وقتی یکی بدی میبینه بعنی خودش قبلا کاری کرده که بد میبینه؟ یا نه مظلومه و نهایتا آدمی که بهش ظلم کرده جواب پس میده ؟ اصلا به اینکه میگن واگذارش کردم به خدا اعتقاد دارین؟ یعنی خدا تاوان کار بد آدم ها رو میده؟
هر چه کنی با خود کنی گر همه نیک و بد کنی دوست من از هر دست بدی از همون دست میگیری شنی ...
بخدا که من با پسرشون مه مشکل بچه دارشدن داره زندگی میکنم حتی بکبار به خواهراش نگفتم اگه بچه نداریم مشکل از من نیست جاریم بهم بی احترامی کرد گله نکردم و فقط ناراحت شدم و باز احترام گذاشتم ولی حالا دارم ازشون بی عزتی و بی اهمییتی میبینم یه وقتا میگم حق من این بود منو رو سرشون بزارن که این شرایط پسرشون تحمل میکنم هیچ یک بار هم نگاه و یا حرف ناپسندی نداشتم حقم این نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه جوری میشه اخه خیلی سخته، دارم دیونه میشم حس مادریم داره خفم میکنه اما قانون میگه ،تو حق ند ...
راست میگی عزیزم خیلی سخته واقعا سخته. بسپارش بخدا از خودش بخواه هرچی ک صلاح خودتو بچت هست همون بشه. اگ واقعا ایمان داشته باشی به خدا مطمئن باش بهترین ها برات اتفاق میوفته من به این رسیدم
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
نمیدونم دل شکسته من ارزشی داره یا نه؟ بعد کلی بدی به من شوهر سابقم و خانوادش هیچی نشد ،دارم شک میکنم ...
حتما تقاصشو پس میدن عزیزم باید یقین داشته باشیم منو جوری زشت کردن و تقصیرارو گردنم انداختن که ۴۵ روز فقط گریه کردم تصمیم گرفتم دیگه از دلم بندازمش بیرون با اینکه جوری عاشقش بودم که وقتی یه روز نمیدیدمش دلم میگرفت و دیوونه میشدم😔
از سوز دلت آه بکش بهشون 😖
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
حتما تقاصشو پس میدن عزیزم باید یقین داشته باشیم منو جوری زشت کردن و تقصیرارو گردنم انداختن که ۴۵ روز ...
بعضی وقتا آدم صلاح خودش رو نمیدونه خدا بهتر آگاه هستش باور کن لیاقت رو نداشته و یه جایی خوبی کردی که از سرش خلاص شدی الان وابستگیه که اونم زمان همه رو حل میکنه
💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚 ️