2777
2789
عنوان

کسی که بدی میکنه چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 52 پست
هر چه کنی با خود کنی  گر همه نیک و بد  کنی دوست من از هر دست بدی از همون دست میگیری شنی ...

بخدا که من با پسرشون مه مشکل بچه دارشدن داره زندگی میکنم حتی بکبار به خواهراش نگفتم اگه بچه نداریم مشکل از من نیست جاریم بهم بی احترامی کرد گله نکردم و فقط ناراحت شدم و باز احترام گذاشتم ولی حالا دارم ازشون بی عزتی و بی اهمییتی میبینم یه وقتا میگم حق من این بود منو رو سرشون بزارن که این شرایط پسرشون تحمل میکنم هیچ یک بار هم نگاه و یا حرف ناپسندی نداشتم حقم این نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی واگذار کنی بخددا هم دیگ ذهنت درگیر نیست و کینه به دل نداری

هم خدا وقتی میبینه سپردی بخودش در بهترین جا و مکان جواب اشتباهشونو میده

ولی مهم اینه ک واقعا از ته دل بسپاری بخدا نک شک داشته باشی :)

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
ممنون عزیزم ، کسی وجدان نداره انگار ،بعد کلی ظلنی که بهم شد بازم من دارم زجر میکشم اونا هیچی

بخ قول بچه ها مناسفانه با خوشبختانه صبر خدا زیاده و ایشالا به موقعش جواب میبینن

بخدا که من با پسرشون مه مشکل بچه دارشدن داره زندگی میکنم حتی بکبار به خواهراش نگفتم اگه بچه نداریم م ...

درکت میکنم..

عاشق شوهرت هستی تحمل کن

یه گوشت در باشه یکیش دروازه

شوهرت طرف تو هست یا اونا

وقتی واگذار کنی بخددا هم دیگ ذهنت درگیر نیست و کینه به دل نداری هم خدا وقتی میبینه سپردی بخودش در ب ...

چه جوری میشه اخه 

خیلی سخته، دارم دیونه میشم حس مادریم داره خفم میکنه اما قانون میگه ،تو حق نداری ،از طرفی بچمو نصبت به من بد گمان میکنن و حتی متنفر  

چه جوری میشه اخه  خیلی سخته، دارم دیونه میشم حس مادریم داره خفم میکنه اما قانون میگه ،تو حق ند ...

راست میگی عزیزم خیلی سخته واقعا سخته. بسپارش بخدا از خودش بخواه هرچی ک صلاح خودتو بچت هست همون بشه. اگ واقعا ایمان داشته باشی به خدا مطمئن باش بهترین ها برات اتفاق میوفته من به این رسیدم

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
بچه هم داری؟

ن عقد بودم نزدیک عروسیمون بود😔💔

تاپیک اخرمو ببین

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
نمیدونم دل شکسته من ارزشی داره یا نه؟ بعد کلی بدی به من شوهر سابقم و خانوادش هیچی نشد ،دارم شک میکنم ...

حتما تقاصشو پس میدن عزیزم باید یقین داشته باشیم منو جوری زشت کردن و تقصیرارو گردنم انداختن که ۴۵ روز فقط گریه کردم تصمیم گرفتم دیگه از دلم بندازمش بیرون با اینکه جوری عاشقش بودم که وقتی یه روز نمیدیدمش دلم میگرفت و دیوونه میشدم😔

از سوز دلت آه بکش بهشون 😖

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
حتما تقاصشو پس میدن عزیزم باید یقین داشته باشیم منو جوری زشت کردن و تقصیرارو گردنم انداختن که ۴۵ روز ...

بعضی وقتا آدم صلاح خودش رو نمیدونه خدا بهتر آگاه هستش باور کن لیاقت رو نداشته و یه جایی خوبی کردی که از سرش خلاص شدی الان وابستگیه که اونم زمان همه رو حل می‌کنه 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️