2821
2789
عنوان

امشب یلدا گرفتم

1226 بازدید | 28 پست

هرچی داشتیم تکوندیم چقدر همچی گرون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ولی خیلی خوب شد 😊جاتون خالی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا امروز

پیشواز رفتم🤣🤣🤣خوب همشون کارمندن دیگه غیر امشب نمیشد

همیشه تو جشن و شادی باشی عزیزم

ممنون😘😘

نهههه بایلدا اینکارو نکنید مزه ش به همون شب طولانی و جشن اونشبه

بیخیال🤣هرشب که دورهم باشیم یلداس😊😊

عکسم میذاری؟

باشه

پیشواز رفتم🤣🤣🤣خوب همشون کارمندن دیگه غیر امشب نمیشد

خوش بگذره😍

عکس اومد لایک کن

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

🧘🏿♀️

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز