2777
2789
عنوان

تو قهریم . شوهرم چند بار گفته که

478 بازدید | 16 پست

میخام برم خارج از کشور 

میخام ول کنم برم 

چن وقته قهریم تو عقدیم .(حالا چراشو ول کنین)

میترسم واقعا نکنه بلاتکلیف رها کنه بره مجبور بشم غیابی جدا شم

یک ماه پیش به خودم گف ویزا گرفتم هفتهه اینده میرم و تموم تو هم هر کار میکنی بکن 

زر زد الان یک‌ماه دوماه گذشته 😂😂😂

الکی نیس  داره دروغ میگه .چون پسر خانوادس که تو خونه نیازش دارن نمیتونه پدر مادرش ول کنه بره 

ولی چرا داره چرت پرت میگه دلیلش نمیدونم چیه که اینو میگه 

واقعا چرا میگه 

حتی به یه نفر دیگم گف من میرم 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفر میره ؟

یا کلا مهاجرت؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شوهر منم وقتی نامزد بودیم گفت میخوام برم بعدش پشیمون شد و گفت بخاطر تو میمونم

هنوزم بعد هشت سال و با وجود بچه گاهی میگه هدفم رفتنه

حتی میگه تو نیای بچمو میبرم و میرم اما میدونم نمیتونه دل بکنه 

به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور مولا امام زمان عج صلوات  ،  اللهم صل علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم 
سفر میره ؟ یا کلا مهاجرت؟

مهاجرت منظورش

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
شوهر منم وقتی نامزد بودیم گفت میخوام برم بعدش پشیمون شد و گفت بخاطر تو میمونم هنوزم بعد هشت سال و ب ...

شوهر منم میگه شماها نبودید اگه نه میگفتی کلا اینجا نبودم رفته بودم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شوهر منم وقتی نامزد بودیم گفت میخوام برم بعدش پشیمون شد و گفت بخاطر تو میمونم هنوزم بعد هشت سال و ب ...

این میخاد از من فرار کنه بره😂

مهاجرت منظورش

پس تو چی؟

اول تکلیفتو مشخص کنه بعد

پس تو چی؟ اول تکلیفتو مشخص کنه بعد

خب میخاد فرار کنه بره 

اصلا دیوونه شده

شوهر منم میگه شماها نبودید اگه نه میگفتی کلا اینجا نبودم رفته بودم

برا من کلا کارش هم خارج از ایرانه 

به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور مولا امام زمان عج صلوات  ،  اللهم صل علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم 
خوب چرا  مشکلتون باهم چیه؟

ی اختلاف اومد حل نمیشه 

یعنی اون داره بهونه میاره الکی 

و گفتع که میرم که میرم 

شاید خواسته اذیت کنه توافقی جدا شیم