2777
2789
ان شاالله گلم ک میش مبارک شماهم باش ان شاالله قسمت منم بشه

عزیزم اگه قرص متفورمین نخوردی حتما روزی یه دونه بخور،خیلی برا تنبلی خوبه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
سلام عزیز  فراسیون رو عرقش خوردین؟ چطور مصرف کردین؟

سلام عزیزم گیاهش رو گفتم مصرف کنید یه قاشق تو یه لیوان اب شعله کم بذار جوش بخوره بعپشم یه قاشق عسل بخور چون خیلی تلخه یه روز به درمیون بخوری بهتره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام جوانه گندم و ماش و خودت درست میکردی و اینکه خام میخوروی

اره هر سه تاشو خودم درست میکردم زودم رشد میکنن کم کم درست کن در حد سه روز چون سه چهار روز طول می‌کشه تا بعدی جوونه بزنه بعد با نهاروشام یه کاسه بخور ترکیب شون رو طعمش زیاد جالب نیست ولی خیلی پر خاصیته من ماه آخر این سالاد رو خیلی خوردم به همسرمم دادم 

اسی عزیز تاپیکتو قفل کردی من مثل خودتم چهار ساله نازایی دارم  تنها راه تنبلی پیاده روییه  ...

شما احتمالا کیفیت تخمکتون کم بوده منم اول کیفیتش کم بود ساشه اینوفولیک خوردم با قرص سلن پلاس و قرص کوکیوتن بعدش اقدام کردم اینارو بخور البته اگر مشکل شماام تنبلی تخمدانه و همسرتون مشکلی ندارن

فقط جوانه هاشو میخوری یا خود ماشو عدسو گندم ش هم میخوری 

همشو میخوردم من 😂😂😂رحم نداشتم آخه دکتر تاجیکی نمیگه که جدا کنیم یا نه منم همشو خوردم اینو از پیج ایشون دیده بودم 

عیبی نداره حالا این دوتا رو خیس کن بعدا گندمم میخری فقط داخلش سس نزنیا یکم آب لیمو ترش تازه بزن ...م ...

نمیدونم مشکلم چیه م نتنبلی هم زیاد ندارم ۶ ساله اقدامم دوبار انتقال جنین دادم نگرفته س تا دیگ‌جنین دارم میخام اونا رو ماه بعد انتقال بدم   خسته شدم دیگه

نمیدونم مشکلم چیه م نتنبلی هم زیاد ندارم ۶ ساله اقدامم دوبار انتقال جنین دادم نگرفته س تا دیگ‌جنین د ...

انشالله که خیره عزیزدلمم نگران نباش چله سوره مریم رو بگیر خیلی خوبه من بعد تموم شدن چله مامان شدم توام بخون چهل روز پشت هم باید روزی یکبار بخونی سوره مریم رو

انشالله که خیره عزیزدلمم نگران نباش چله سوره مریم رو بگیر خیلی خوبه من بعد تموم شدن چله مامان شدم تو ...

به خدا ببار گرفتم چله رو توم شده‌اند برا بار دوم برداشتم  چله رو  دعام کن فقط 

انشالله که خیره عزیزدلمم نگران نباش چله سوره مریم رو بگیر خیلی خوبه من بعد تموم شدن چله مامان شدم تو ...

به خدا ببار گرفتم چله رو توم شده‌اند برا بار دوم برداشتم  چله رو  دعام کن فقط