2777
2789

تاپیک پر بازدیدت دیدم خیلی دلم شکست واست از عمق وجودم درکت کردم خودم گذاشتم جات عزیزدلم از خدا میخوام یک نی نی خوشگل بهت بده فداتشم ناراحت نباش حکمت خداروشکر کن یکی میشناسم بعداز ده سال بچه اورد نشد هم قربونت بخاطر دل خودت از شیرخوارگاه بیار 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خدا ببار گرفتم چله رو توم شده‌اند برا بار دوم برداشتم  چله رو  دعام کن فقط

پس نذر هفتاد و دو تا شمع کن که سال بعد عاشورا شب شام غریبان ببری بیرون پخش کنی انشالله که زودتر مادر بشی امام حسین رو واسطه قراره بده عزیزم بی جواب نمیمونی الهی که هرچه زودتر تایپیک مادرشدنتو ببینم هم شما هم بقیه دوستانه که منتظر نی نی هستن 

عزیزم پست پر بازدیدت رو دیدم چقدر گریه کردم برات خدا به حق همین ایام یه بچه سالم بزاره تو دامنت اون جاریت رو هم به حال خودش رها کن خدا دیدتش که پسر بهش نمیده همش دختر میزاد البته دختر هم یه فرشته از فرشته هاست خیلیم خوبه ولی برا این میگم که گفته شوهرم اگه گفته پسر باشه طلا میگیرم پس حتما شوهرش پسر دوس داره ...با این عقده ای ها هم کلام نشو من بودم رو طناب پهنش میکردم ...برات صلوات فرستادم منم خودم اقدامی هستم با گوشت پوست درکت کردم:) دوست دارم ....♥️

در من امیدیست می آید و میرود ، ولی هرگز نمیگویمش بِدرود🌱♥️

عزیزم تاپیک‌ پر بازدیدتو‌دیدم ولی نمی‌دونم چرا آصلن حرفای جاریتو باور نکردم ...و اینکه شما جوابی بهش ندادید .و اینکه با ۲۲ سال ۶ سال تو اقدام باشی ....و جاریت به یک بچه بگه نازا ....آصلن باورم‌نکردم چون تاپیک قفل بود واقعا تحمل نکردم ...می‌دونم برا بچه دار شدن مشکل تنبلی داری ولی حسم‌میگه سنت و حرفای جاریت واقعا دروغ گفته باشی ...دیگه اونش با خودت من حس خودمو گفتم   امیدوارم مشکلت حل بشه 

سلام عزیزم 1000 صلوات و یه یس نذر شریفه خاتون کنید وحاجت بخواین دختر امام حسن مجتبی هستند سریع حاجت میدن امتحان شده و نذر کنید شب علی اضغر تعدادی شیر پخش کنید بین بچه ها انشالله حاجت بگیرید و آیه 59تا64سوره نمل را بخونید به این صورت که روز اول 1بار روز دوم 2بار تا روز چهلم 40 بار بعد 40 روز 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی برای بارداری فوق‌العاده تاثیر داشت خودم مونده بودم شمام امتحان کن 

دکتر حسن اکبری طب سنتی سمت کرجه عالیه ویزیت اینترنتی هم داره تو نت بزنید میاد از ایشون هم کمک بگیر دکتر حاذقی هست انشالله به زودی زود مادر بشی

سلام عزیزم 

دوست من بعد از هشت سال زیر نظر دکتر بودن خدا بهش بچه داد 

خاله ام ۱۰ سال بعد 

دختر دایم ۶ تا ۷ سال بعد اینقدر خودت نباز همش بگو خدایا اگه ب صلاحم هست ی دونه سالم و صالحش بده 

جاریت مطمئن باش چوب دل شکستت رو میخوره 

عزیزم تاپیک‌ پر بازدیدتو‌دیدم ولی نمی‌دونم چرا آصلن حرفای جاریتو باور نکردم ...و اینکه شما جوابی بهش ...

خواهران گرامی من ب هیچ وجه ب هیچ وجه مجبور ب دروغ نیستم دلیلی هم ب خودم ندارم ک بیام تو دنیا مجازی بین ملیون ها نفر چرت بگم مگر من بیکارم زندگی ندارم دیت ی عده درد نکنه !! خیلی خیلی ببخشیدا میدونید چرا جواب جاریم ندادم چون هرکسی هرکسی توی زندگیش قطعا ی نقطه ضعف داره ی چیزیرو ک خیلی دوس داره ولی ب دستش نیاره روش حساس میشه من بی زبون نیستم لال نیستم اتفاقا خیلی هم جواب میدم ولی خدانکنه یکی توی زندگیم سرکوفت بچه نداشتنم بهم بزنه اتیش توی دلم روشن میش ک اصلا نمیتونم جواب کسیرو بدم دست خودم نیست اصلا باور کنید شاید شما باور نکنید اما من بغور دارم میدونید چرا! 

من هر ماه ک پریود میشم تو سه روز گریه میکنم از روز۳ گریم تموم میش میرم دکتر دکترم شهر دیگه ست راهش خیلی اذیتم میکنه میرم سونو میشم دکتر فقط برای ۵ روز یا ۶ روز ممکنه بهم ۸ امپول بده بگه بزن ب شکمت منی ک شخصا تحمل دردم پایین خیلی اذیت میشم جالب بدونید از امپول ها شکمم بزرگ شده انگار ۵ ماهمه حتی چشم هام ضعیف شده! البته اگ بعضیا نمیگند دروغه ی عالمه قرص اینا رفتن ب مطب هم سخته باور کنید انقد از منشی ها حرف میشنویم کافیه بگیم چرا مارو رد نمیکنید یا جواب نمیدن یا جواب بدن ابرو ادم جلو همه میبرند بعد من بعد مصرف اینا دوباره بعد چند روز باید پاشم برم شهرستان اونجا برم سونو میکنه اگ کیست شده باش میگ برو امیدی نداری کیست شدن و من با دو ورق قرص جلوگیری میفرستند اگ ک نشده باش بازم بهم امپول میدن خوب گلم میدونم هیچ کدوم از اینا ب کسی ربطی نداره و براتون مهم نیس اما این ها کار هرماه منه بعلاوه اینا ی عالمه طبابت هم میکنم . خوب الان من انقدر زحمت بکشم و نتیجه نبینم طبیعی حساس بشم بعد کافیع تو جمع برم هیچ وقت ن جاری ن مادر شوهر ن خواهر شوهر دلسوز کسی نیستند تو این زمونه حالا اگر مادر خواهر شوهر شاید ۵  درصد دلشون برای پسر یابرادرشون بسوزه اما جاری هیچ وقت ! من این همه زحمت میکشم معلوم برا جاریم مهم نیس و خودش میدونه انقد زحمت میکشم چون برام با ارزشه ولی خوب تا الان ک جوابی ندیدم دیگ اونم وقتی حامله شده اخساس سرتری کرده بقیه جاریهام اینجوری نیستند فقط همین با بچه داشتن پوز میده نمیدونم چرا 

اومد خونم ب راحتی توی ی روز حرف هایی ک ب راحتی ک از زبون اومد زد و رفت خیلی خیلی شکستم حتی همون موقع داشت وراجی میکرد مشکل بیشتر از خودمه ک خیلی خودم حقیر کردم بنظرم کل حرفاش حقیقت داش وقتی داشت اون حرف هارو میزد من تو فکر رفتم گفتم تو دلم اینا همش توی دل منم هس این حرفا ولی ولی هیچ وقت انتظار ندارم از بکی بعنوانه تعنه کنایه بشنوم فقط با دوجمله جوابش دادم الان فک میکنید برام راحت ی اتشی از اون جاری تو دلمه ک جلو بقیه انگار نیس و هیچ وقت اتیشه خاموش نمیش باور کنید من دروغ نمیگم میتونید باور کنید یا نکنید جواب کسی روهم تو سایت بد ندادم اومدن فقط دروغ دروغ میکنند اصن انگار ن انگار طرف ناراحت یانه

😐
خواهران گرامی من ب هیچ وجه ب هیچ وجه مجبور ب دروغ نیستم دلیلی هم ب خودم ندارم ک بیام تو دنیا مجازی ب ...

خوب در عجبم اگه واقعا ۲۲ سالت باشه و‌حاری ۳۳ سال و از ۶ سال پیش شروع کرده به بچه دار شدن یعنی ۲۷ سالگی پس حتما باید به عقل خودش رجوع میکرد ....در مورد سن بارداری  شما .من از این در عجبم یعنی شما از ۱۶ سالگی به قول خودتون در گیر نازایی هستید ....پس حتما از شهر و فرهنگی هستید که دختراتون زود شوهر میدید پس جاریت که بعد شما هم ازدواج کردن ولی سنشون ۲۷ سال بوده موقع ازدواج ...الآنم ۳۳ سال ...بعد به شما که به قول خودتون ۲۲ سالتونه هر حرف خارج از عقل و‌عجیبی میزنه و‌میگه نازا ولی شما حتی نمیگی منم به سن شما برسم باردار میشم ...واقعا عجیب و غریبه ...من کسیو قضاوت نمیکنم راست و دروغش را خودت و خدای خودت میدونید ولی این حرفا و گفتن نازا به ۲۲ ساله یه کم از عقل و واقعیت دور هستن .بعدم‌شما ۶ سال پیش واقعا بچه بودی ...جاریت از کجا می‌دونن شما چند سال تو اقدام هستید ..کلن حرفات با حقیقت جور در نمیاد .من آصلن کاری به راست و دروغش ندارم از نظر عقل خودم بررسی کردم .

سلام عزیزم  من تاپیک پر بازدیدت رو خوندم خاستم نظر بدم دیدم قفل کردی ولی نظرم مهمه شاید کمکت ک ...

خیلی خوشحال شدم بابت این خبر انشالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم..منم تنبلی شدید دارم انقدر دکترا منو میترسونن ی بارداری ناموفقم داشتم با دارو باردار شدم منم دیگ خسته شدم از دارو هورمونی رفتم طب سنتی بهم دارو داد همش برای تقویت تخمدانه انشالله این ماه نتیجه بگیرم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
سلام عزیزم  من تاپیک پر بازدیدت رو خوندم خاستم نظر بدم دیدم قفل کردی ولی نظرم مهمه شاید کمکت ک ...

سلام عزیزم شما از کجا تهیه کردی؟ منم شیرازم مشکل شمارو دارم ولی با فولیکول های خوب هم چندماه باردارنشدم احتمال چسپندگی رحم دادن بخاطر سزارینم و این هفته عکس رنگی دارم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
خوب در عجبم اگه واقعا ۲۲ سالت باشه و‌حاری ۳۳ سال و از ۶ سال پیش شروع کرده به بچه دار شدن یعنی ۲۷ سال ...

اره گلم اطراف ما اینجوری ک سن ۱۰ ۱۲ ازدواج میکنند خوب من از وقتی ک ازدواج کردم حدود چند ماه جلوگیری داشتم اما بعدش اقدام کردم دیگ الان شده۶ سال گلم شوهر من بچه کوچیکه است اما جاریم با برادر شوهر بزرگم ازدواج کرد زنش در اثر بیماری فوت شده خوب اون بعد من ازدواج کرد خوب فامیل هم هستیم مگ میش نفهمه دیگ اون از وقتی ک ازدواج کرد بچه اورد بله خودم اشتباه میکنم ک ب خودم میگم نازا برای همین بقیه بدون در نظر گرفتن سنم بهم این حرف میگند  در سن ۲۲ ادم تا ۴۰ ۴۵ میتونه بچه بیارع ولی خوب چون من شیش سال اقدامم احساس نا امیدی بهم دست داده💔 

😐