2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم 

من تاپیک پر بازدیدت رو خوندم خاستم نظر بدم دیدم قفل کردی ولی نظرم مهمه شاید کمکت کنه مجبور شدم اینجا برات بنویسم 

من خیلیارو دیدم بعد ۶سال باردار شدن نا امید نباش 

من مشکلی تنبلی شدید و پلی کیست دارم یعنی طبیعی باردار نمیشم ولی این ماه به لطف خدا باردار شدم هنوز برای قلبش نرفتم سونو ((لطفا برام دعا کن ان شاالله که نی نی سالم باشه ))ولی کاری که من کردم و جواب داد مصرف گیاه فراسیون و شیاف چهل گیاه بود این ماه استفاده کرده بودم چون دکتر گفته بود طبیعی باردار نمیشم جل‌وگیری نداشتم ولی باردار شدم اتفاقی 

شما هم مصرف کنید یکی دو ماه ان شاالله که جواب بگیری 

گیاه فراسیون و شیاف چهل گیاه رو از عطاری معتبر شهر خودتون تهیه کن عزیزم اگه سوالی راجبش بود میتونم کمکت کنم .

من شیراز هستم برای ای وی اف مطب خصوصی پرسیدم گفتن حدودا۳۰هزینش هست ولی بیمارستان زینبیه شیراز حدودا با ۲تا۳تومن این کارو انجام میدن و همه هم از اساتید بزرگ شیراز هستن .

ان شاالله که جواب میگیری سنت هم کم هست نگران نباش سریع تر اقدام کن ان شاالله تاپیک بارداریتو بزنی 💞💞

عزیزم ناامید نباش توکل بخدا کن اولا شما خیلی زود بی بی زدی این بی بی چک ویور تا چند روز بعد تاخیر اصلا نشون نمیده زود بی بی میزنی بعد ناامید میشی عصبی میشی بعد اگر بخواد لانه گزینی هم بشه بااین افکار منفی و اعصاب داغون نمیشه آرامش خیلی خیلی مهمه ...بعدشم شما بجای اینکه بشینی تو خونه غصه بچه نداشته رو بخوری برو بیرون باشگاه برو ورزش کن برای دل خودت خرید کن به خودت برس شادابی خودت حال خوب خودت به بارداریت کمک می‌کنه منم حالم مثل شما بود و تا وقتی که مثل شما فکر میکردم باردار نشدم ولی دقیقا همون ماهی که شبا قبل دوازده شب خوابیدم صبح با انرژی قبل هشت بیدار شدم پیاده روی رفتم باردار شدم من ماهی که باردار شدم خودم هرروزیدونه قرص کوکیوتن صدمیلی گرمی خوردم ویک روز درمیان ویتامین ایی چهارصد خوردم تا پونزدهم سیکل به شوهرم صبح ناشتا عرق کاسنی دادم یه فنجون تا پونزذه روز و یک روز درمیان بهش سلن پلاس دادم یک روز سلن پلاس یک روز ویتامین ایی چهارصد ...خودمم از چهارم پریودی قطره ویتاگنوس خوردم چهل قطره صبح ناشتا داخل ته فنجان آب خیلی تلخه ومزه زهرمار ولی تحمل کردم تا روز چهاردهم سیکل هرروز صبح ناشتا خوردم یکساعت بعد صبحانه می‌خوردم قند و شکر وبستنی چیزهای سرد رو کلا کنار گذاشتم از پنج پریودی تا پونزدهم هرشب شکمم وتخمدان ورحم رو روغن بابونه میزدم ماساژ میدادم آروم و کاملا بی خیال بودم گفتم من تلاش میکنم نشد ماه بعدی با انرژی میرم یه دکتر خوب درمان ادامه میدم و چون علائم پریودی هم داشتم همون ماه گفتم پس بازم باردار نشدم جهنم بعد پریودی میرم دکتر و اون ماه برعکس ماه های گذشته اصلا بی بی چک نزدم تا وقتی که یهو دیدم دوروز تاخیر افتادم همین بی بی ویور زدم بزور هاله انداخت ولی مدیکور هاله اش پررنگ تر بود باز اعتماد نکردم و گذاشتم بعد یه هفته تست خون دادم ....چله سوره مریم هم داشتم وقتی چله تموم شد من مامان شده بودم 😘😘😘😘خیلی طولانی نوشتم ولی خواستم بدونی که خیلی ها مثل شما بودن وهستن اما گریه وزاری دردی دوا نمیکنه درد رو بدتر می‌کنه ♥️خودتو جمع کن نقطه ضعف نده به همه هرکس گفت بگو فعلا سنم کمه می‌خوام بگردم جوونی کنم بعدا میارم بگو فعلا پشیمون شدم نمی‌خوام نزار دلتو بشکنن