2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاالله گلم ک میش مبارک شماهم باش ان شاالله قسمت منم بشه

قسمتت میشه ولی وقتی که واقعا باور کنی قدرت خدارو توکل کن بخدا خدا هرچیزی رو تو بهترین زمانش میده بهت منم مثل تو خیلی غصه خوردم یهو به خودم اومدم دیدم دارم خودمو جوونیم رو از دست میدم داشتم تو جوونی پیر میشدم وهمه اینکار هارو خودم با خودم کردم اما از وقتی حال خودمو خوب کردم تونستم باردار بشم وخدا بهم لطف کرد ببین خدا بزرگه بهش اعتماد کن من این قطره رو تو نی نی سایت دیدم خیلی نتیجه گرفتن با ترس ولرز امتحان کردم ولی خداروشکر اثرگذار بود من تنبلی تخمدان داشتم و پلی کیستیک خفیف البته قبلاً شدید بود من دو سه ماه طبق گفته های خانم تاجیکی رفتار کردم صبح ناشتا عسل ودارچین می‌خوردم همه قند و شکر وشیرینی رو حذف کردم سالاد جوانه گندم ماش وعدس رو خوردم با لیمو ترش و روزی دوتا ساشه اینوفولیک یکی صبح ناشتا یکی شب قبل شام روزی یدونه سلن پلاس حجم برنج رو کم کردم نون کم کردم بعد دوسه ماه گفت پلی کیستیک خفیف شده و بعدش من این قطره رو با قرص های کوکیوتن و ویتامین ایی خوردم 

سلام گلم ببخش تاپیکت قفل بود برای همین اینجا پیام دادم همسایه امون ۱۴ سال بودکه باردارنمیشد رفتن ای وی اف یامثلا اطرافیان دیدم دکتر لتروزول داده طرف دوقلو باردار بوده اِنءشااَلله توهَم باردار بِشی گُلَم! برو ای وی اف رو هم امتحان کن!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

برای تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک فقط ورزش جواب میده یا روزی یکساعت پیاده روی کن من سر هر دوتا بچم روزی یکساعت پیاده روی میکردم تو خونه بیرون وقتش نداشتم برم همون ماه باردار شدم

ان شاالله گیاه فراسیون رو چجوری میخوردید

یک قاشق داخل یک لیوان اب بذار روی شعله کم ده دقیقه تقریبا بجوشه یک روز به در مثون نصف لیوان بخور معجزه میکنه فقط بعدش یه قاشق عسل هم بخور چون خیلی تلخه 

بعد یه ماه برو سونوگرافی دکترت میبینه چه قد خوب تغیرر کردی 

کلم بروکلی هم روزی نصف کف دست بخار پز کن بخور 

سلام از طریق تاپیک پربازدیدت امضاتو دیدم گریه کردم با امضات

شش سال که چیزی نیست غصه بگیری ،عزیزم منم برای بچه اولم یه سال دوا درمون کردم ،اخرش با دوا درمون نه به لطف خدا بچه دارشدمتازه مشکل از من نبود از همسرم بود میگن مال مردا سخت تره درمانش

تا چهل روز ختم سوره حشر رو بردار هر روز سر یک معین با توجه به معناش،خیلی جواب میدهد

هرروز چهل بار سوره نصر رو بخون گشایش میاره تو کارها عالیع من بارها امتحان کردم جواب گرفتم 

و هرروز صدبار یالله بگو برای مشکلاتت

ببین خدا چه می‌کنه با دلت 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ان شاالله گیاه فراسیون رو چجوری میخوردید

در مورد جاریت مطممینم تو زندگیت یه جیزی داری که اون اینطوری بهت حسودی میکنه و در پی اذیت کردنت هست با حرفاس.یا همسرت از همسر اون بهتره یا پیش خانواده شوهر عزیزتری یا خودت سرتری.یه جیزی هست نطمین باس..

واین که خیلی خیییلی سطح ش مسخصه پایین هست متاسفانه طفلی شوهرس

اسی عزیز تاپیکتو قفل کردی من مثل خودتم چهار ساله نازایی دارم 

تنها راه تنبلی پیاده روییه 

من همه روشی زدم نشدم جز ای وی اف 

یه دکتر خوببب برو من پیاده رویی کردم شب ها زیر شکموو با روغن سیاهدونه ماساز دادم قندجات حذف کردم باردار شدم ولی متاسفانه پوچ بود و الان ت پروسه جلو گیری ام 

نکران نباش خدا بزرگه 

اگ شهرت نزدیک یسر پیش دکتر افلاطونیان یزد برو