2777
2789
عنوان

پوست میوه و صیفی جات ... زباله نیست❌

432 بازدید | 23 پست

https://imgurl.ir/uploads/i138367_64883D52-3305-41DE-A396-27422387969D.jpeg 

💖💖💖

زباله های خشک رو تفکیک کنیم که شامل کاغذ و کتاب ، ظروف و نایلون های پلاستیکی ، قوطی فلزی ، بطری شیشه ای ، وسایل چوبی ، لوازم الکترونیکی مثل سی دی باطری .. و اکثرا بسته بندی ها میشن و فعلا که توی ایران تفکیک نمیشن همه اینا رو تو یه کیسه جدا بزاریم تا زباله گردها کارشون راحت تر بشه کافیه
خشکاله : ضایعات میوه و سبزی و تفاله دمنوشها که میتونیم خشک کنیم به دامداری ها بدیم چند تا فایده داره
اول اینکه  جلوی تولید شیرابه و سمی شدن خاک رو میگیره
دوم تو این شرایط کمک خرج دامدار هاست و جلوی خروج ارز بخاطر نهاده های دامی رو میگیره
سوم در مصرف آب برای تولید علوفه صرفه جویی میشه
میشه برای برای کمپوست و کود گیاهی هم استفاده بشه یا اصلا همین که دیگه تر نباشه و شیرابه تولید نکنه کافیه

یک عدد چپی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من این کارو میکردم .‌ولی وقتی سطل زباله خشک وتر جدا نیس چه فایده 

فایده اش اینه ک شما به اندازه خودتون شیرابه تولید نمیکنین و به زمین آسیب نمیزنین تازه اگه به دست دامدار نرسونین که اگه خیلی براتون مهم باشه هرجور شده تو روستا ها میگردین پیدا میکنین🙂

یک عدد چپی 

ما این کار رو می کنیم اما به جای اینکه دوباره بندازیم تو سطل آشغال می بریم میدیم ضایعات فروشی باقی ...

شنیدم میخرن ما میزاریم پایین سطل آشغال هر نیم ساعت اینجا به موتوری میاد

یک عدد چپی 

فایده اش اینه ک شما به اندازه خودتون شیرابه تولید نمیکنین و به زمین آسیب نمیزنین تازه اگه به دست دام ...

من معذرت میخوام کامل نخونده بودم .‌من فک کردم میگید جدا کنیم ببریم سطل بزاریم .

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
آخه تو آپارتمان چطوری خشک کنیم ؟ راه حل هم بدید 

ما توی بالکن روزنامه یا از این جعبه های میوه برعکس میزاریم روش پوست میوه ها رو میریزیم با اینکه آفتابگیر نیست بالکن ما خیلی زود خشک میشن

یک عدد چپی 

شنیدم میخرن ما میزاریم پایین سطل آشغال هر نیم ساعت اینجا به موتوری میاد

منم همین کار رو میکنم

چون اونقدرا پلاستیک و شیشه و کاغذ دور ریز ندارم که با فروشش گره ای از زندگیم باز بشه اما چون دیدم چندباری که زباله گردی میکنن و از این راه یه عده شون بنده خداها نون در میارن(جدا از اونایی که محتاج نیستن و حریصن و زباله گردی رو کسب درامدشون میدونن) برای همین تفکیک میکنم توی کیسه شفاف که دیکه نخوان گره کیسه رو باز یا پاره کنن و زباله هارو زیر و رو کنن

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

خونه ما روستاست پوست میوه و ته مانده غذا وصیفی جات وحتی نون های ته سفره رو روزانه میریزیم یه قسمت خاکی گود هست برا حیوانات وهر روزی میریزیم فرداش مرغا وکلاغا وگوسفندایی که رد میشن میخورنشون هربار میریزیم فرداش نیستن زباله های خشک میدیم ضایعاتی فقط مقدار کمی اشغال میمونه که میذاریم سطل ولی برا داخل شهر نمیدونستم میشه خشک کرد  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است