2777
2789
عنوان

دورهمی بِچِهای مِشَد😂☺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 115 پست
یا امام رضا تاپیکومه پربازدید کن

بیا خودوم برت پربازدیدش کونوم جگر💋🤦‍♀️😂

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم حرف بزنه میفهمم، به شرطی که شعر و آواز نباشه، ضرب المثل هم کلا صفر.  بقیه رو میفهمم چی م ...

زبان سختیه بهت حق میدم من با اینکه ۳۰ساله کرمانجم هنوز خودم اهنگاشو میشنوم دفعه اول همه کلماتو متوجه نمیشم بار ها گوش میدم تا اهنگو متوجه میشم۰🤣🤣🤣

نه بابا. اینایی که گفتم سمت ساختمونه، (ساختمون اسم یه منطقه اس 😐) 

تاجرآباد🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
بیا خودوم برت پربازدیدش کونوم جگر💋🤦‍♀️😂

قربونت بوروم

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
اوخ دگع 🤣🤣 مگ تو اهل کجایی 

مو خراسانیوم ولی لهجه مان فرق دره به تهرانی نزدیک تره 😂😂🤣 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
مو خراسانیوم ولی لهجه مان فرق دره به تهرانی نزدیک تره 😂😂🤣  

خو کجایی؟ 

تربتی🤣🤣🤣

خو کجایی؟  تربتی🤣🤣🤣

😂😂😂 شما به چه کوجایی؟؟ 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
آاااااای له سر چاوه مه قدم دایین .آخر کرمانج پیدا کرم .جاو و دله مه روشنو😍

عزیز منی از سر ته و دل مهربون ده بگرمه وره رقصک کرمانجی هره نی 🤣🤣🤣😂 لو نریم صلوات

فک کردوم تربتی🤣🤣🤣🤣

شما بچه تربتی، عاشق همه خراسانیام مردمون مهربون و با صفا، بی شیله پیله