2777
2789
عنوان

دورهمی بِچِهای مِشَد😂☺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 115 پست
کوچه عباس قلی خان ب دردت میخوره

فکر کردم بازی درآوردی  رفتم سرچ زدم دیدم  همچین چیزی هست  خنده داره ما میریم هتل بشرا   بعد دنبال جنس ارزونم     حالا این عباسقلی نزدیک حرمه یا دوره

مشهدی نیستم ولی نزدیکم قبوله یه زمان هممون خراسان بزرگ بودیم بعد جدامون کردن ما شدیم شمالی شما شدین ...

شوهر منم همشهری شماس. 

الان از منم بهتر مشهدی حرف میزنه. 

اوایل ازدواج، عصبی که میشدم میزدم لهجه مشهدی یهو وسط داد و بیداد. خندش می‌گرفت میگفت ها الان چی گفتی، اینو ترجمه کن. 

اونم کرمانجه، منم میگفتم اول تو اونو ترجمه کن چی گفتی. بعد دیگه ماجرا میرفت سمت ترجمه. یا مثلا تفسیر حکایت  اون ضرب المثلی که بهش تیکه انداختم 🤣🤣🤣🤣

دعوا یادمون میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم بازی درآوردی  رفتم سرچ زدم دیدم  همچین چیزی هست  خنده داره ما میریم هتل بشرا ...

نه آدرسشو دقیق یادم نیس نزدیک مجلسی باید باشه

از این شهرو تک‌تک این کوچه ها گرفته دلم دلم دلممم

یا امام رضا تاپیکومه پربازدید کن

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
🤣🤣🤣🤣🤣خب پس سلامم به همشهریم برسان حالا خودت چی کرمانجی یاد گرفتی یانه

شوهرم حرف بزنه میفهمم، به شرطی که شعر و آواز نباشه، ضرب المثل هم کلا صفر. 

بقیه رو میفهمم چی میگه. حدود 17 ساله متاهلم. اون بیشتر مشهدی شده تا من بخام کرمانج بشم. 

از حرفای بقیه که اصلا هیچی نمی‌فهمم. میریم شهرشون هر کی با من حرف میزنه هاج و واج نگاه میکنم. بعد حالا یه ترفند یاد گرفتم همون اول خودم تند تند سلام و احوالپرسی میگم بعدش هم وامیستم به نگاه کردن و لبخند زدن 

چی لحجه غلیظه دریع🤣🤣🤣🤣

بخدا من ادا در میارم 😂😂 خواهر جان به چه های مشت پرچمشان بالاست 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
بخدا من ادا در میارم 😂😂 خواهر جان به چه های مشت پرچمشان بالاست 

اوخ دگع 🤣🤣 مگ تو اهل کجایی 

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!