2777
2789
عنوان

دورهمی بِچِهای مِشَد😂☺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 115 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پلخمون نگاهت چوغوک دل مو زدی

چقد باحال گفتی 😂😉

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
عیجون لحجتونو عشقه  یچیزی یاد گرفتم ع لحجتون  برن گمرن خونوک درست اگ گفته باشم😂😔✨

😂😂

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
اسی شله نِمِدی؟

نِ خرجا بالایه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
معنیش چیه عزیزم

اولیش که میشه گمشید برید خونتون 

خونوکم تومشهدی به خنک میگن ینی بی مزه 

سومیش و وقتی میگن که یکی کهخیلی بچه حسابش میکنن و داره براشون گنده برمیداره میگن یه چیزی تو مایه های همون توعددی نیستی که بخای حرف بزنی خودمون 🤣🦧

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
بچه ها میخام برج ۷ بیام مشهد   خ راهنمایی میگن جنساش خوبه   ولی میدونین  من دنبال ق ...

کوچه عباس قلی خان ب دردت میخوره

از این شهرو تک‌تک این کوچه ها گرفته دلم دلم دلممم
جوون اصنننن:)))😂

😹😹😹😹😹قبلا دوست نداشتم الان عاشق لهجمون شدم 🤣🦧شوهرم لهجه نداره ولی برای کسایی که باهاش کار میکنن میگه اگه بدون لهجه حرف بزنی سوارت میشن بهت میگن بچه قشنگ🤣😹از اون خیلی چیزا رو یاد گرفتم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
😹😹😹😹😹قبلا دوست نداشتم الان عاشق لهجمون شدم 🤣🦧شوهرم لهجه نداره ولی برای کسایی که باهاش کار میک ...

درسته واقعا 

ولی لحجتون خیلی دوس داشتنیه

تو‌اوج‌کیفیت‌بازم‌تاری🗨
چقد باحال گفتی 😂😉

جالب اینجاست مشهدی نیستم عروس مشهدیام اوایل یاد گرفته بودم میگفتم سیلام د داش چیطوری؟؟ انقد خوشم میومد ها جون د داش 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕