2777
عنوان

گناه 😔

290 بازدید | 37 پست

گناه ترکیب این چهار حرفه 

گ = گبر ( گبر در دین اشاره ب کفار داره یعنی کسی ک کافره ب وجود خدا نعوذ باالله اعتقاد نداره ک خداوند متعال در قرآن و احکام الهی کسانی ک کافر هستن رو نجس خطاب کرد ) 

ن =  ناامیدی ( ناامیدی گناه کبیره محسوب میشه ، یعنی تو هر شرایطی باید ب وجود خدا اعتماد کنی ناامید از رحمتش نباشی خدا اونقدر مهربونه اغوشش برای همه بندگان بازه حتی اونی ک گناهکاره خدا بهش میگه صد بار اگر توبه شکستی باز آ ، یعنی از بخشندگیه من ناامید نباش میبخشمت ، و اینکه همیشه مشکلات برای اونایی ک خدا رو باور و اعتماد دارن ب مو میرسه ولی پاره نمیشه چون از رحمت خدا ناامید نیستن خدا هم نمیذاره امیدشون ناامید بشه پس حتی تو سخت ترین شرایط ب مهربونیه خدا امید داشته باش) 

ا =  آزار ( ب معنای ازار و اذیت کردنه ، مردم آزاری ، هر کسی باید سرش تو کار و زندگیه خودش باشه ب بنده های خدا آزار نرسونه خدا کیانی ک مردم و ب هر طریقی اذیت میکنن لعنت کرده ، مثلا حق همسایگی و بجا بیارین ، همسایه رو آزار ندین) 

ه =  ( حرف ه دو معنی میده یکی هرزگی ، یعنی رابطه جنسی با نامحرم و فاحشگی و تشویق کردن بقیه ب کارهای نامشروع ) و برخی حرف ه رو ب حق الناس معرفی کردن ، هرچند حق الناس جز همون آزار محسوب میشه ولی در کل حق الناس فقط مالی نیست ، غیبت یعنی بده دیگران رو پیشه بقیه گفتن ، تهمت یعنی تا زمانی ک ب چشم ندیدین حتی یک درصد هم نمیتونین انگی بهش بچسبونین ، دروغ گفتن ، خیانت و بهم زدن زندگی بقیه ، سخن چینی و دو رو بودن یعنی رابطه بینه دونفر مثلا زن و شوهر یا برادر و خواهر با دو همسایه رو خراب کردن  و .....

اون دنیا ب هیچ وجه خدا حق الناس رو نمیبخشه مگر اینکه تو این دنیا حلالیت بگیریم 

ان شاالله خدا اخر و عاقبت ما رو ختم ب خیر و جزو بهشتیان قرار بده 🤲🏻🖤 

ثواب این تاپیک هدیه ب حضرت ابی عبدالله الحسین علیه السلام و یاران بزرگوارشان🤲🏻🖤🏴

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

@مائده6525221 @ملوسکتونم1 @اعتصامی @تنهاfm @fatti900  

عزیزان تاپیک مفیده لطفا هرکس و ک مایلین تگ کنین بخونن حتی یکنفردهم تصمبم ب ترک یکی از اینکارا بکنه ثواب بی نهایتی بهتون میرسه 

یا حسبن درباب ارباب🤲🏻🖤🏴

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

@fforoughh @xasd @نوکرحسینم @hanioooooo @دلخوشی۱  

عزیزان تاپیک مفیده لطفا هرکس و ک مایلین تگ کنین بخونن حتی یکنفردهم تصمبم ب ترک یکی از اینکارا بکنه ثواب بی نهایتی بهتون میرسه 

یا حسبن درباب ارباب🤲🏻🖤🏴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم ابجی خدا خودش به راه راست هدایتمون کنه فقط ببخشه مارو که غیبت میکنیم همش

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
ممنونم ابجی خدا خودش به راه راست هدایتمون کنه فقط ببخشه مارو که غیبت میکنیم همش

عزیزدلمی 

خدا اونقدر مهربونه فقط کافیه ازش کمک بخوای تا کمکت کنه تو غیبت شرکت نکنی خدا وقتی ببینه خودت مشتاق نیستی کم کم دیگه غیبتی پیشت نمیشه

عزیزدلمی  خدا اونقدر مهربونه فقط کافیه ازش کمک بخوای تا کمکت کنه تو غیبت شرکت نکنی خدا وقتی بب ...

ایشالله خیلی سعی میکنم ولی باید از فک و فامیل بازم حلالیت بطلبم ولی روم نمیشه

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
ایشالله خیلی سعی میکنم ولی باید از فک و فامیل بازم حلالیت بطلبم ولی روم نمیشه

ابجی تو اول باید پیش خدا عهد ببندی ک دبگه دور غیبت و خط کشیدی 

بعد چون روت نمیشه هر دفعه ب نیت یکیشون چند ایه قران بخون یا زیارت عاشورا با نفری ی دور تسبیح براشون صلوات بفرست با اینکه ب خدا بگو تو قران هایی ک میخونی اونا رو هم تو ثوابش شریک کنه تا حقت ادا بشه

اینجوری ثوابت هزاران برابر میشه چون برای زضایدخدا قدم برداشتی 

ابجی تو اول باید پیش خدا عهد ببندی ک دبگه دور غیبت و خط کشیدی  بعد چون روت نمیشه هر دفعه ب نیت ...

باشه ابجی حتما امتحان میکنم 

ماشالله زیادم هستن😂😂ولی یه بار بخونم ادم میشم دیگ سمتش نمیرم😂

@fforoughh   @xasd   @نوکرحسینم   @hanioooooo   @دلخوشی۱   &nb ...

الهی قربونت برم❤

خداروشکر دوستام همه مثل خودت ماهن❤

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
@مائده6525221   @ملوسکتونم1   @اعتصامی   @تنهاfm   @fatti900   ...

ممنونم خواهری 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
باشه ابجی حتما امتحان میکنم  ماشالله زیادم هستن😂😂ولی یه بار بخونم ادم میشم دیگ سمتش نمیرم😂

باور کن منم بودم از ی جایی ب بعد اوکی کردم تو باز غیبت بود من دروغ😑 خودم نه ها مثلا دوستم میگفت اعصاب فلان دوستمونو ندارم بهت رنگ زد تو بگو این پیشه من نیست یا مثال های دیگه منه خنگ میگفتم 😑 از ی جایی گفتم ب من  چ ک گناه کنم دیگه حلش کردم الان همشون میدونن من از اینکارا نمیکنم ب من نمیگن ، بهشون گفنگ ب من نسپرین من میرم حقیقت و میگم کارتون خرابتر میشه😂

باور کن منم بودم از ی جایی ب بعد اوکی کردم تو باز غیبت بود من دروغ😑 خودم نه ها مثلا دوستم میگفت اعص ...

😁😁😁منم دروغ میگم دست خودم نی 

خودم ادم پاکیما دوس پسر ندارم ولی برا داداشام هم جور کردم هم سرقرار میفرستمشون هم مامانم اینارو راضی میکنم اصن اوضاعیه من البته بین گناهام فق همین دوتا هست باید حلش کنم

الهی قربونت برم❤ خداروشکر دوستام همه مثل خودت ماهن❤

فدات بشم 

چون خودت ماهی ابجیه گلم 

ممنونم خواهری 

😍

فدات بشم  چون خودت ماهی ابجیه گلم

خدانکنههه💔

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.