2777
عنوان

گناه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست

چقدر گناه کردم و خدا نذاشت هیچکس بفهمه و من باز تکرار کردم 

خدایا توشاهدی که از لحظه لحظه زندگیم که آلوده به گناه بوده پشیمونم و توبه میکنم حتی بابت کارا خوبی که آغشته به ریا شده و رضای تو رو براش درنظر نگرفتم هم توبه میکنم 

یا ارحم الراحمین خودت از خطاها و اشتباهام بگذر من پرازگناه رو به بندگیت بپذیر که تنهاترینم تواین دنیا 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😁😁😁منم دروغ میگم دست خودم نی  خودم ادم پاکیما دوس پسر ندارم ولی برا داداشام هم جور کردم هم ...

ابجی دروغ خییییییلی اروم اروم زندگیو میپاشونه 

داداشات هم اگه قصد ازدواج باشن عالیه وگرنه با احساس دخترا بازی بشه گناهه فداتشم 

کافیه فقط اراده ب خرج بدی مجلس غیبت شد پاشی بری بیرون اگه گفتن چرا بگو قسم خوردم غیبت نکنم اونام دیگه پیشت حرف نمیزنن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
چقدر گناه کردم و خدا نذاشت هیچکس بفهمه و من باز تکرار کردم  خدایا توشاهدی که از لحظه لحظه زندگ ...

خدا الرحم الراحمینه خیلی خوش قلبی قشنگم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
بسیار آموزنده بود.

اجرتون با خدای یکتا 

@مائده6525221   @ملوسکتونم1   @اعتصامی   @تنهاfm   @fatti900   ...

ممنون جانم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خدا الرحم الراحمینه خیلی خوش قلبی قشنگم

عزیزدلمی اونقدرخودت مهربون و پاکی که همه رو مثل خودت میبینی 😍😍😍

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ابجی دروغ خییییییلی اروم اروم زندگیو میپاشونه  داداشات هم اگه قصد ازدواج باشن عالیه وگرنه با ا ...

اره متاسفانه😖

باید ترکشون کنم اینطوری بهتره 

داداشام😥راستش دخترا میدونن قصدشون ازدواج نیس من بهشون گفتم اینا اهل ازدپاج نیستن ولی انگاری خودشون میخوان

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
اره متاسفانه😖 باید ترکشون کنم اینطوری بهتره  داداشام😥راستش دخترا میدونن قصدشون ازدواج نیس م ...

راستش خودشونم میگن مام قصدمون ازدواج نیس 😥به قول خودشون دوستای اجتماعین😐😐

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

چرا تگم‌نکردی😥💔

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
عزیزدلمی اونقدرخودت مهربون و پاکی که همه رو مثل خودت میبینی 😍😍😍

فدای محبتات خواهره قشنگم😍

سلام گلم  ممنونم الهی خدا هدایت مون کنه

سلام عزیزدلم 

امین بحق مهربونی و عظمتش

اره متاسفانه😖 باید ترکشون کنم اینطوری بهتره  داداشام😥راستش دخترا میدونن قصدشون ازدواج نیس م ...

اجی جونم خواسته یا ناخواسته اون دخترا وابسته میشن 

فداتشم اگه قراره داداشات رل بزنن بذار خودشون پیدا کنن تو واسطه ی گناه نشو وورت بگردم 

همین گناهان مانع استجابته دعاهاست