2777
عنوان

گناه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست
چرا تگم‌نکردی😥💔

ببخش خواهر ان شاالله ازداین ب بعد تو تاپیکام تگت میکنم حتما🥺

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ببخش خواهر ان شاالله ازداین ب بعد تو تاپیکام تگت میکنم حتما🥺

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجی جونم خواسته یا ناخواسته اون دخترا وابسته میشن  فداتشم اگه قراره داداشات رل بزنن بذار خودشو ...

اره درسته خیلی وقته کشیدم کنار از این کارا دیگ

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
اره درسته خیلی وقته کشیدم کنار از این کارا دیگ

ان شاالله تو صف یاران امام زمانمون ببینمت ابجیم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ان شاالله تو صف یاران امام زمانمون ببینمت ابجیم

اونقد روسیاهم اصن امام نگام نمیکنه😖

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
اونقد روسیاهم اصن امام نگام نمیکنه😖

اتفاقا ماها رو اقا بهتر میپذیره 

اونایی ک پاکن خوش ب سعادتشون و اقا هم باهاشونه و عاشقشونه

ولی من و تویی ک بخاطر امام زمان بخاطر خدا با روی سیاه و پر از گناه داربم میریم سمتشون فقط بخطر ایمکه میخوایم خدا و اقا رو شاد کنیم ، اونا هم بیشتر خریدارمونن ، جایگاه ما در حد همون خوبان میشه 😍

اتفاقا ماها رو اقا بهتر میپذیره  اونایی ک پاکن خوش ب سعادتشون و اقا هم باهاشونه و عاشقشونه ول ...

خدا کنه همین باشه ایشالله

خدا کنه همین باشه ایشالله

ان شاالله🤲🏻🖤😍