2789
عنوان

تایلند(پوکت)

226 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من برای اولین بار میخوام برم پوکت با همسرم 

کسی تو شهریور ماه رفته و میدونه اب و هوا چجوریه؟ و اینکه چه تفریحاتی اول بریم و روزمونو چجوری بگذرونیم که وقت تلف نشه؟

توروخدا اگه میتونید راهنمایی کنید بگید چون اگه به همسرم بد بگذره دیگه حالا حالاها نمیاد مسافرت و من باید حسرت بکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه خیلی سرد نه خیلی گرم

رطوبت خیلییی بالا نزدیک ۷۰،۸۰ درصده الان

بارونی و ابریه دیگه الان

برید جزایر فی فی ، معبد چالونگ ، پارک ابی ، نمایش فانتا سی و …

خیلییی جاها داره برای تفریح

اگر با تور میرید ک لیدرتون همه جا میبره دیگ

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬

عالیه یهویی بارون میگیره هوای دونفره عاالی حسابی خوش بگذره طبیعتش عاااالیهههههه تا میتونی عکس بگیر لباسای خوسگل و شلوارک ببر

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
عالیه یهویی بارون میگیره هوای دونفره عاالی حسابی خوش بگذره طبیعتش عاااالیهههههه تا میتونی عکس بگیر ل ...

شما رفتی؟ هوا خیلی اذیت کننده نیست؟ چون خیلی اصرار به شهریور داشتم میترسم هواش خیلی گرم باشه

خب جاهای بهتر و مطمئن تر میتونید برید که شوهرتم خوشش بیاد حتما

چرا پوکت رو انتخاب کردی و هزینش چقدر شد

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴