2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 81 پست
عزیزم  کارشناس اتاق عمل خوب بود ک میتونست دو تا بیمارستان کار کنه و ماهی سی تومن بگیره این مع ...

خب من میگم وقتی خواستگار اونجوری داشتم صبر کنم شاید بیاد باز اینجور موقعیت مامانم میگه نه هرچی بالاتر بری کیفیت خواستگارات کم میشه پشیمون میشی 

اون اتاق عملی رو بچه بازی درآوردیم تو آشنایی الان جفتمون پشیمونیم ولی دیه خانواده ها اجازه نمیدن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم اخلاق پاکی برات ملاک باشه حالا اگه نزدیک ترین آدم بهت وضع مالی بهتری داشت چه بهتر. همون معلم خ ...

بله عزیزم اول که اخلاقه ولی خب از دور اخلاق طرف رو نمییینی اول موقعیت خوب بود بعد میگی بیان دیه

اخه منطقی بخوای فکر کنی و تا حالا رفته باشی دانشگاه علوم پزشکی میفهمی اونجا اکثرا اصلا ازدواج شون به ...

حالا منک پزشک نمیخوام این قشر بنظرم زیاد بدرد ازدواج نمیخورن همون با دکتر برن بهتره

یه پسر که گاوداري داره با درآمد بالای ۳۰ و خونه و ماشین داشته باشه  رابطه اجتماعی زیاد داشته ب ...

متوجه منظورم نشدید من فرد تحصیل کرده می‌خوام شغلش از من بالاتر باشه دنبال پول نیستم بخدا

خب من میگم وقتی خواستگار اونجوری داشتم صبر کنم شاید بیاد باز اینجور موقعیت مامانم میگه نه هرچی بالات ...

مامانت راس میگ واقعا....

ولی اتاق عملی خوب بود و زن ک نبود وظیفه غذا درس کردن و رسیدگی ب بچه ها ب عهدش نبود میتونست دو جا کار کنه ماهی سی تومن حداقل بگیره یا اگ خیلی زرنگ میبود میتونست دستیار ویژه جراح بشه و ازش یه یه پور سانتی بگیره  

معلمه هم البته خوبه....

البته سنت نمیدونم چقده شاید خیلی جوون باشی و حالا حالا فرصت داشته باشی...

بخدا خیلی خودم اذیت میشم چجوری تغییر بدم

نمی‌دونم 

به نظرم خیلی به مادیات فکر میکنی ببین پول خیلی مهمه ولی واقعا همه چیز نیست مخصوصا وقتی وارد ی زندگی مشترک میشی سعی کن همیشه همه جوانب تو هر چیزی در نظر بگیری یکم به دلتم نگاه کن ببین 

مامانت راس میگ واقعا.... ولی اتاق عملی خوب بود و زن ک نبود وظیفه غذا درس کردن و رسیدگی ب بچه ها ب ع ...

۲۳ سالمه عزیزم همه اینجوری بهم میگن اون بهتر بود شغلش اعصابمو خورد میکنن درگیر مقایسه میشم میگم بمونم مثل همون بیاد باز

اره

خب مثلا من با شرکت های بزرگ قرارداد دارم و همه میان پیشم ازم خرید میکنن و تقریبا افراد زیادی میشناسنم و حقوقم از هر ۲ بیشتر هست 

روابط اجتماعی هم خوب هست 

چجوری موقعیتش از من بهتره معلم و کارشناس اتاق عمل؟؟؟

تنها شرکت نفت و پزشک متخصص از من بهتر هستن و طلا فروش و دلال و بنگاه ماشین و املاکی و مصالح ساختمانی و... موقعیت اجتماعیشون از من بالاتر هست