2777
2789
عنوان

خواستگار

941 بازدید | 81 پست

بچه تورو خدا نظر بدید خیلی حالم بده خودم معلم هستم خواستگار برام اومده معلم هنرستانه اصلا دوست ندارم حتی برم ببینمش چون اصلا دوست نداشتم شوهرم معلم باشه چون حقوقش خوب نیست همش درگیر موقعیت اجتماعی و حقوق طرف میشم خواستگار قبلیم کارشناس اتاق عمل بود الان هرکسی میاد ازون از لحاظ شغل پایین تره اعصابم خورد میش. از ی طرف میگم خب منم معلمم با اون هم سطح هستم ولی از ی طرف میگم باید از لحاظ شغلی بالاتر باشه چیکار کنم بنظرتون افکارم درسته خیلی آزارم میده

خوبه دیگه ... 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اگه قرار خواستگاری گذاشتید حالا یه بار حرف بزنید با هم ببین اصلا به دلت میشینه خودش چه جور آدمیه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب اگه قرار خواستگاری گذاشتید حالا یه بار حرف بزنید با هم ببین اصلا به دلت میشینه خودش چه جور آدمیه& ...

خب همین من نمیخوام اصلا ب دلم بشینه بخاطر شرایط شغلیش کلا هرکسی بهم معرفی میشه شغلشو دوست نداشته باشم رد میکنم اصلا نمی‌بینم چ ادمیه

خب همین من نمیخوام اصلا ب دلم بشینه بخاطر شرایط شغلیش کلا هرکسی بهم معرفی میشه شغلشو دوست نداشته باش ...

خب عزیزم وقتی انقدر قاطعی رد کن دیگه ، بهشم فکر نکن دیگه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب عزیزم وقتی انقدر قاطعی رد کن دیگه ، بهشم فکر نکن دیگه 

بنظرت اشتباه میکنم؟ میترسم چند سال دیگه همینایی که در سطحم هستن دیه نیان بلکه پایین تر باشن، تاحالا خواستگار پایین تر نداشتم

نمیدونم به نظرم برو ببینش من اشتباه کردم خواستگار رو رد کردم الان ۳۳ سالمه کو خواستگار

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نمیدونم به نظرم برو ببینش من اشتباه کردم خواستگار رو رد کردم الان ۳۳ سالمه کو خواستگار

میتونم بپرسم خودت چ شرایطی داری و خواستگارات تو چ حدی بودن؟ چرا رد میکردی

بنظرت اشتباه میکنم؟ میترسم چند سال دیگه همینایی که در سطحم هستن دیه نیان بلکه پایین تر باشن، تاحالا ...

عزیزم چند سالته؟

اصلا بنظرم ازدواج سنتی خوب نیس

چیکار میشه کرد بعضیا تنها گزینشونه با هم دوستم باشن معلوم نمیکنه من دیدم باهم کلی اختلاف داشتن حتی تو ازدواج با دوستی طلاقم دیدم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
میتونم بپرسم خودت چ شرایطی داری و خواستگارات تو چ حدی بودن؟ چرا رد میکردی

چن مورد بودن تایپ کنم طولانی میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز