2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 81 پست
چیکار میشه کرد بعضیا تنها گزینشونو با هم دوستم باشن معلوم نمیکنه من دیدم باهم کلی اختلاف داشتن حتی ت ...

خیلی شانسیه ازدواج من دیدم خیلیا ک پایین بودن با ی خوب ازدواج کردن و برعکس

چیکار میشه کرد بعضیا تنها گزینشونو با هم دوستم باشن معلوم نمیکنه من دیدم باهم کلی اختلاف داشتن حتی ت ...

ارہ ولی سنتی بدترہ 

من خودم الا با مادر شوهرمو جاریم و شوهرم تو رستورانیم امدم برا خرید بله برونم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی شانسیه ازدواج من دیدم خیلیا ک پایین بودن با ی خوب ازدواج کردن و برعکس

راستش از نظرمن فقط شانس که همون خدا بخواد 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ارہ ولی سنتی بدترہ  من خودم الا با مادر شوهرمو جاریم و شوهرم تو رستورانیم امدم برا خرید بله بر ...

مبارک باشه نه عزیزم مهم نیست چجوری آشنا میشی هندونه دربستس بعضیا اولش خوبن بعدا بد میشن

خب شما چیکاره ای اونا چیکاره بودن فقط بگو در حدت بودن یا بالاتر و رد کردی؟

اکثرا از نظر تحصیلات پایین تر بودن مثلا دیپلم یا زیر دیپلم ولی خب دلیل رد کردنم چیز دیگه ای بود

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
۲۳

سنت زیاد نیست حالا ، ولی شرایط و امادگی خودتو هم نگاه کن ، ببین اصلا خودت دوست داری الان ازدواج کنی و آمادگیشو داری نظر خانوادت چیه

بعد دیگه هر کی یه مشکلی داره ، اگه خانواده و طرف مقابل به آدم بخورن ، هر دو طرف اهل پیشرفت  باشن مشکلات خانوادگی نداشته باشن پشتیبان باشن  ، مشکلات مالی هم قابل حله ، خیلیا الان دیگه به یه شغل اکتفا نمیکنن 

کنارش یه کار آزاد شروع میکنن و انجام میدن هرچند زمان میبره تا وضعشون خوب بشه 

اکثر آدمایی که دیدم وضعشون خوب شده قبلش خیلی معمولی و حتی پایین بودن 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

چرا همه این مثال و میزنن؟😂 خب شایدم ی دکتر بیاد و خوش اخلاق

ای ننه

خوباش رو تور میکنند

یه پسره بود همکارم و خیلی خوش اخلاق و...بود تا مجرد بود دوهزار نفر بر بهش پیشنهاد داده بودن 

بزار بیاد شاید مالی خوب باشه پسر جاریم امسال میره برای تدریس هم خونه دار هم ماشین  از بورس و ...

می‌دونم همچیشو ی خونه شریکی با خواهرش داره ماشین هم داره اینا همینن می‌دونی آینده زیاد توشون پیشرفت نیست