2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اخلاق پاکی برات ملاک باشه حالا اگه نزدیک ترین آدم بهت وضع مالی بهتری داشت چه بهتر. همون معلم خونه و ماشین داشته باشه عیبی ندارد بعضیا باعرضه و فعالن و خانوادشونم حمایت مالی شون میکنند 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

می‌دونم همچیشو ی خونه شریکی با خواهرش داره ماشین هم داره اینا همینن می‌دونی آینده زیاد توشون پیشرفت ...

اگه شرایطش اوکی هست از نظر ظاهر و اخلاق و خانواده

و داری سهم خواهره رو بخر  

سنت زیاد نیست حالا ، ولی شرایط و امادگی خودتو هم نگاه کن ، ببین اصلا خودت دوست داری الان ازدواج کنی ...

اره ولی تا چند سال پیش نه با این اقتصاد امروز رسیدن خیلی سخت شده، خانوادم اعصابمو خورد میکنن فقط رو شمالی بودن تاکید میکنن شمالی نباشه خوبم باشه رده چون خودمون کرج زندگی میکنیم و شمالی هستیم، با معلم میخواستم ازدواج کنم بهتراش بودن ولی خب شمالی نبودن 

ای ننه خوباش رو تور میکنند یه پسره بود همکارم و خیلی خوش اخلاق و...بود تا مجرد بود دوهزار نفر بر ب ...

همین باعث میشه دختری که سرش تو کار و درسه میمونه داف های میرن پسرا اصلا نمی‌دونن باید بیان سمت کی

چرا همه این مثال و میزنن؟😂 خب شایدم ی دکتر بیاد و خوش اخلاق

اخه منطقی بخوای فکر کنی و تا حالا رفته باشی دانشگاه علوم پزشکی میفهمی اونجا اکثرا اصلا ازدواج شون به روش سنتی و خواستگاری نیست ، خیلی هاشونم حتما تاکید دارن با هم رشته ازدواج کنن

شاید استثنا توشون باشه ولی بازم من ندیدم پسر پزشکی و دندون بره خواستگاری سنتی ، اصلا فازشون اینجوری نیست

🏃🏻‍♀️

دستت درد نکنه معلم پولم هم نداشته باشه موقعیت اجتماعی داره لاقل ما داریم شاید سما ندارید همه عاشق حر ...

من خودم معلم هستم و عاشق شغلمم هرکسی ی نظری داره من دوست داشتم موقعیت شغلیش از من بالاتر باشه نگفتم معلما بدن مگ ب خودم توهین میکنم؟