2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 81 پست
اره ولی تا چند سال پیش نه با این اقتصاد امروز رسیدن خیلی سخت شده، خانوادم اعصابمو خورد میکنن فقط رو ...

با یه مشاور هم مشورت کن مشاور خوب هم خیلی میتونه کمک کنه 

چرا میشه ، مخصوصاً تو شهرای بزرگ خیلی جای پیشرفت هست ،انقدر آدم دارم میبینم که پولدار شدن ، طرف تو تهران معلمه کلاس خصوصی میذاره  کلی پول میگیره

به شرط اینکه فکر اقتصادی و تلاش و یاری همسر و خانواده باشه 

بعد پسرای جوان طبیعتاً اول راهن توقع زیادی نمیشه ازشون داشت 

از ۳۰ و چند سال به بعد وضعشون خوب میشه معمولاً 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

نمی‌دونم  به نظرم خیلی به مادیات فکر میکنی ببین پول خیلی مهمه ولی واقعا همه چیز نیست مخصوصا وق ...

ب مادیات نه عزیزم به موقعیت اجتماعی فکر میکنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ب مادیات نه عزیزم به موقعیت اجتماعی فکر میکنم 

خب وقتی میگین صاحب گاوداري واقعیت نداره دیگه چی میشه گفت ؟؟؟

الان همه پولداری اطراف ما شغلشون همونی بود که تو صفحه قبل گفتم و خیلی موقعیت اجتماعی بالایی دارن 

ببخشین ولی اونا اصلا کارشناس اتاق عمل رو در حد خودشون نمیدونن

با یه مشاور هم مشورت کن مشاور خوب هم خیلی میتونه کمک کنه  چرا میشه ، مخصوصاً تو شهرای بزرگ خیل ...

خب عزیزم این الان ۲۹ سالشه، بعدم معلم هنرستان نمیتونه تدریس خصوصی داشته باشه

خب وقتی میگین صاحب گاوداري واقعیت نداره دیگه چی میشه گفت ؟؟؟ الان همه پولداری اطراف ما شغلشون همونی ...

من خودم معلمم حقوق بالایی ندارم چرا باید دنبال کسی باشم ک خیلی ازم پولدار تره؟

خب عزیزم این الان ۲۹ سالشه، بعدم معلم هنرستان نمیتونه تدریس خصوصی داشته باشه

من مثال زدم عزیزم ، راه برای پیشرفت زیاد هست، در کل مردم دیگه تک بعدی نیستن

در کل  من نظرات خودمو گفتم 🌱 موفق باشید

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من خودم معلمم حقوق بالایی ندارم چرا باید دنبال کسی باشم ک خیلی ازم پولدار تره؟

نه من بحثم جدا هست 

مثلا الان من اطراف میبینم طرف دکترا داره اومده مرغداری گذاشته وضعش خوب شده

وقتی کسی شغلی مثل پرورش قارچ و گاوداري و مرغداری و گلخانه و..... بزنه میشه کارآفرین 

اون موقع چجوری یه کسی که کارآفرین هست موقعیتش از معلم یا کارشناس پایین‌تر هست

نه من بحثم جدا هست  مثلا الان من اطراف میبینم طرف دکترا داره اومده مرغداری گذاشته وضعش خوب شده ...

شما درست می فرمایید شغل آزاد کلا پولش بهتره کار آفرین که بله بالاتره 

عزیزم شما باید واقعیتها رو‌هم بپذیری 

بالاخره برا اینک خواستگار بالاتری بیاد نیازه موقعیت اجتماعی خودت هم بالا باشه 

در جامعه الان پسرها میرن خواستگاری یه دختر از خودشون بالاتر 

اصولاً خواستگار خانم معلمها یا همکار فرهنگی یا نظامی یا کارمندشرکتهای خصوصی 

معلم هم شغل خوبیه بنظر من  ندیده نشناخته ردش نکن

خب شما شاید خیلی زیبا باشین و یا  خیلی خوش اخلاق چون من اطرافم که کارایی که گفتم رو دارن همه خانمشون معلم و یا بانک و یا کارمند و خانه دار هستن 

چون قطعا معلم بودن زیاد افتخاری نداره و شانس بالایی برات نمیاره به جز اون ۲ تای بالایی که گفتم

عزیزم شما باید واقعیتها رو‌هم بپذیری  بالاخره برا اینک خواستگار بالاتری بیاد نیازه موقعیت اجتم ...

مرسی از نظرت گلم ولی واقعیت اینه ازدواج همش شانسه کسایی بودن که خیلی پایین بودن و با یه خوب ازدواج کردن پ اینکه خودت بالاتر باشی بالاتر میاد اشتباهه دخترایی که خیلی بالا هستن مجردن اکثرا