2777
2789
عنوان

شوهرم هولم داد سرم خورد به میز😔

5440 بازدید | 157 پست

تو دوران عقد هستیم هنوز نرفتیم سر خونه و زندگیمون رفته بودیم خونمون رو بچینیم هنوز پرده هارو نزدیم خونه روبه رویی رو تخریب کردن از نو میسازن من اصلاً حواسم نبود دامن کوتاه پوشیده بودم شوهرم اومد گفت این چه وضعشه کارگرا اونجا وایسادن با این وضعیت رفتی جلو پنجره(دید نداشت به پنجره)

منم پنجره آشپزخونه رو نگاه کردم دیدم دو سه نفر گارگر وایسادن ولی کلاً حواسشون نبود و اون طرفو نگاه میکردن 

منم گفتم هیچکس نیست اونم بلند شد اومد دید گفت اونوقت از نظر تو اون آدما گنجشک و کبوترن؟

بعدشم هولم داد گفت گمشو برو این لباسا رو عوض کن خودشم رفت 

سر خورد به میزناهارخوری حالت تهوع و سرگیجه دارم چیکار کنم 

مامان آراز و دنیز😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برید دکتر 

خیلی خطرناکه حالت تهوع و سرگیجه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

شکاک و بددله .

به حپخدا به این نمیگن غیرت . میگن شکاکی و ..... بودن .

غیرت داشت با محبت و مهربونی میگفت لباست رو تعویض کنی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قطعا هلش عمدی نبوده از رو عصبانیت می‌خواسته بزنه کنار بری لباس تن کنی اینجوری شده .ولی اگر تهوع داری یه سر اورژانس برو بگو عکس میگیرن که مطمئن بشن خطری نیست. 

بعدم  من خودم شخصا همیشه خونه جدید میریم اول یا پنجره هارو چک می‌کنم بیینم دید داره یا نه بعدم ملحفه آویزون میکنم تا پرده ها بیان.. بنظرم اگر برای خودت و شوهرت مهمه این چیزا سهل انگاری کردی

به دنبال وارستگی 
کاری ک باید بکنی طلاق ھس عزیزم 

دقیقا .‌

این مدل مردا اخرش خیانت میکنن به خانمهاشون .

نمیزارن خانمهاشون راحت باشن . همش محدودیت  به اسم دوست داشتن و غیرت .‌

ولی اخرش یه زن دوم میگیدن به روی زن اولشون

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .