2777
2789

من مرکز غیر دولتی بهزیستی کار می کنم و ناشکر نیستم اما حقوقم کم هست و فقط بتونم یه چیزی کم برای خونه خوراک بگیرم و نمیتونم دیگه به پدر مادرم کمک کنم و برا خودم چیزی بخرم دیگه نه . راهم دوره و یکساعت تو راهم رفت و برگشت با یکساعت و نیم . کارامو انجام میدم بدون یک دقیقه دیر شدن چون کارمو دوست دارم و با بچه های معلول ... و وجدان کاری . بعد عصرا برای برگشت دلم میگیره چرا من که کارمو انجام میدم و به موقع و منظم ، تازه یکساعت و نیم باید تو راه باشم و با اتوبوس برم و هوای خیلی گرم ... بقیه ماشین داشته باشند و من تک و تنهام . خدایا ناشکری نمی کنم اما میگم منم خسته میشم ، گرم هست ، سختمه . یه وقتا میگم کارامو انجام ندم اما نمیتونم اصلا نمیتونم با ذهنم کنار بیام . بعد دوباره میگم خدایا ازت بابت همه چی ممنونم که الان کار دارم حتی سه ماه سه ماه حقوف ندن اما بیشتر نگام کن ، به خدایی خودت من خیلی تنهام و کسی پشتیبانم نیست 

بچه ها میشه لحظه هایی که این افکار که من چرا با اتوبوس چرا بقیه با ماشین و کلا . چکار کنم که فکرم تغییر کنه و قدر همین داشته هامو بدونم ... 

من جز خدا و شما کسی ندارم کمکم کنه 🙏🌺 مرسی 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

چی بگم عزیزم؟

مقایسه نکن

مثلا منم خیلی خودمو با بقیه مقایسه میکنم از لحاظ چهره

ولی بعد با خودم میگم ک چی دیگه خدا داده 

چیکار میتونم بکنم

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب همون بچهای معلول نگاه کن ببین اونا نمیتونن مثل تو راه برن🥺 شاید آرزوشونه سوار اتوبوس شن با پای ...

👌👌👌

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

مسیرت فقط اتوبوس میشه ؟ مترو نمیشه ؟ یا یه تیکه ای رو با تاکسی بیایی و یه بخشی رو پیاده ؟

یا اگر همکاری مسیرش باهات یکی هست، شاید بتونید با هم بیایید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چی بگم عزیزم؟ مقایسه نکن مثلا منم خیلی خودمو با بقیه مقایسه میکنم از لحاظ چهره ولی بعد با خودم می ...

همین جمله هاتون و همدلیتون کافیه ... مرسی 

میخونمش وقت درگیری ذهنم که مثل منم هست 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

همین کاری که میکنی عزیزدلم سریع با شکرگزاری و افکار مثبت و خس خوب عوضش کن خوبیها و نعمتها رو به یاد خودت بیار اینکه تو سالمی و داری با بدن سالم کار می‌کنی اونم با قلب مهربون کاری می‌کنی که فوق‌العاده پر خیر و برکته برات و اینو شک نکن که اگه با ایمان و در نظر گرفتن خدا کارت رو بکنی خیلی زود و ناباورانه کارت و زندگیت سر و سامون میگیره از خدا بخواه با ایمان قوی و اطمینان صد در صد که سال دیگه تو هم با ماشین خودت بیای سر کار نذر کن هر چی برکت زندگیت بیشتر شد تو هم به آدمهای بیشتری کمک کنی

ب همون بچهای معلول نگاه کن ببین اونا نمیتونن مثل تو راه برن🥺 شاید آرزوشونه سوار اتوبوس شن با پای ...

درست میگین ... درست 

ممنون که پاسخ دادین 

خیلی مردی.. دمت گرم.. من در مقابل شما خیلی داغونم... شما خیلی بهتری...

نه شما هم خوبین ... ممنون بابت جمله هاتون 

انسانیت شمایید 

همین جمله هاتون و همدلیتون کافیه ... مرسی  میخونمش وقت درگیری ذهنم که مثل منم هست

جدی گفتم واقعا

خدا کریمه عزیزم

ان‌شاءالله شرایط رفاه و آسایش رو فراهم کنه

مسیرت فقط اتوبوس میشه ؟ مترو نمیشه ؟ یا یه تیکه ای رو با تاکسی بیایی و یه بخشی رو پیاده ؟ یا اگر هم ...

نه مترو نداریم فعلا . تاکسی ۷ تومنه . یه مسیر و کم میاد و بعد دوباره تاکسی 

با حقوقم نمیشه تاکسی . البته فعلا

شاید بعدا خدا خواست و شد 

همین کاری که میکنی عزیزدلم سریع با شکرگزاری و افکار مثبت و خس خوب عوضش کن خوبیها و نعمتها رو به یاد ...

چشم . ممنون که امیدوارم کردین 

خدا حفظتون کنه 

بنظرتون شهادت حضرت رقیه نذر کش سر کنم خوبه ؟ تو نت دیدم ، گفتم بتونم بگیرم 

چون من گواهینامه هم گرفتم اما کسی خوشحال نشد چون حامی نبودن و گفتن چرا یواشکی رفتی و نگفتم چون میگفتن نمیتونی 

حتی ماشین رو هم ندادن گفتن نمیتونه و ... شاید همین نگاه و دعای بچه ها به قول شما منو کمک کنه 

جدی گفتم واقعا خدا کریمه عزیزم ان‌شاءالله شرایط رفاه و آسایش رو فراهم کنه

ممنون . الهی آمین 

همچنین برای شما روزی و سلامتی همیشه باشه

نه مترو نداریم فعلا . تاکسی ۷ تومنه . یه مسیر و کم میاد و بعد دوباره تاکسی  با حقوقم نمی ...

انشالله عزیزم 

سعی کردم بتونم راه حل هایی رو پیشنهاد بدم که شاید حواست نبوده 

ببین حتما تو مسیر رفت و برگشتت پادکست گوش بده

یا یه مطلب‌آموزشی

اینجوری هر روز یه کلاس درس بزرگ داری تو اون تایم

درسته خسته میشی

ولی برات مفید و بهتر میگذره

و حس بهتری‌پیدا میکنی

خودتم حتما بهتر میدونی

در دراز مدت تاثیرشو می بینی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊