2777
2789
عنوان

گفتار درمانی

307 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من از مادرانی که بچه هاشونو بردن گفتار درمانی خواهش میکنم بیان روند بهبود و حرف زدن بچه هاشو نو بگن 

مثلا

زمانی که  بردین گفتار درمانی و شروع به حرف زدن کرد جمله هاش در حد چند کلمه بود و چقدر طول کشید جمله هاش طولانی تر بشه؟

اوایل تلفظش در چه حد بود و چقدر طول کشید کلماتشو درست بگه؟

و طبیعیه که اولش  خیلی جمله بندی هاشون و تلفظشون غلط باشه؟

وقتی شروع کردم که کلام صفر بود سه ماه بعد اولین کلمه رو گفت توی یکسال اکی شد الان تقریبا به همسناش رسیده من همزمان کاردرمانی میبردم یکسال جفت کلاسارم رفایم هفته ی دو جلسه 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

وقتی شروع کردم که کلام صفر بود سه ماه بعد اولین کلمه رو گفت توی یکسال اکی شد الان تقریبا به همسناش ر ...

از چند سالگی شروع کردی بردی؟  پسر من سه سالشه الان سه ماهه میبرم هیچ پیشرفتی نداشته تازه بهم گفتن آپراکسی هست 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چند سالگی شروع کردی بردی؟  پسر من سه سالشه الان سه ماهه میبرم هیچ پیشرفتی نداشته تازه بهم گف ...

از ۱۸ ماهگی تا ۲۸ ماهگی توی ۲سالگی اولین کلمش رو گفت من از ۱۴ ماه تاخیرش رو فهمیدم دیگه ۱۸ شرپع کردم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

از ۱۸ ماهگی تا ۲۸ ماهگی توی ۲سالگی اولین کلمش رو گفت من از ۱۴ ماه تاخیرش رو فهمیدم دیگه ۱۸ شرپع کردم ...

چقدرخوب که زود متوجه شدین 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
چقدرخوب که زود متوجه شدین 

متاسفانه مشکلات پسز من بعد از واکسن شروع شد و من زود پیگیری کردم الانم باز مشکل داره یکم ولی خب فعلا نبردم ایشالا مشکل فسقلیتون زود حل بشه تو این راه باید کفش اهنی پاتون کنید و خسته نشید

متاسفانه مشکلات پسز من بعد از واکسن شروع شد و من زود پیگیری کردم الانم باز مشکل داره یکم ولی خب فعلا ...

ممنون عزیزم همچنین پسر گل شما...  

وقتی شروع کردم که کلام صفر بود سه ماه بعد اولین کلمه رو گفت توی یکسال اکی شد الان تقریبا به همسناش ر ...

جمله هاش به مرور زمان بلندتر  شد؟و تلفظش چی اونم طولانی مدت طول کشید درست بشه؟

جمله هاش به مرور زمان بلندتر  شد؟و تلفظش چی اونم طولانی مدت طول کشید درست بشه؟

پیشرفت هر بچه با بچه دیگه و هر اختلال با اختلال دیگه متفاوته

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
جمله هاش به مرور زمان بلندتر  شد؟و تلفظش چی اونم طولانی مدت طول کشید درست بشه؟

بله تازه تلفطاش و طول جملش بهتز شده باید تمرین و تکرارتون خیلی باسه

پیشرفت هر بچه با بچه دیگه و هر اختلال با اختلال دیگه متفاوته

بله درست میگین من الان ۱ماه میرم گفتار درمانی و اونجا میبینیم یه بچه خیلی زود راه می افته یه بچه زمان بیشتری می‌بره تا به حرف بیوفته 

فقط این استرس و نگرانی خیلی اذیتم می‌کنه میترسم همینطوری بمونه 

بله تازه تلفطاش و طول جملش بهتز شده باید تمرین و تکرارتون خیلی باسه

پسر من هیچی نمی گفت جز مامان و بابا الان بعد ۱ماه کلی کلمه جدید و جمله های ۲تا۳کلمه ای میگه ولی خیلی تلفظاش غلطه و من مداوم براش تکرار میکنم همون لحظه درست میگه ولی بعدش که خودش جمله میگه غلط میگه 

نمی‌دونم چون حجم زیادی کلمه رو یه دفعه یاد گرفته اینطوری میگه یا این طبیعیه  و هر بچه ای که تازه حرف میزنه اینطوریه 

پسر من هیچی نمی گفت جز مامان و بابا الان بعد ۱ماه کلی کلمه جدید و جمله های ۲تا۳کلمه ای میگه ولی خیلی ...

طبیعیه درست میشه بمرور عزیزم