2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:///

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

اشتباه محض شارژو بگیر حال کن .خرج بزار رو دستش یاد بگیره از اول هرجور عادت بدی تا آخر همونجوریه ها

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

اگه هرچی بهش بگی همونجوری میشه تو انتخاب میکنی که چجوری باهات حرف بزنه یا رفتار کنه بگی شارژ نخر برام ببین سر خونه زندگیتون هم برین برات نمیخره از من به تو نصیحت نه فقط شارژ هیچکاری نمیکنه برات 

به مامانم میگم همیشه 

به مردا نباید رو داد 

اگه عقد کردین ک دیگ وظیفشه تازه باید ازش درخواست کنی 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

آخه من خیلی دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه 

ببین من انقد اسکل بودم مثلن شوهرم صدتومن میداد بهم برای پول آرایشگاه مثلن پول آرایشگاه میشد پنجاه میرفتم بقیشو میدادم ب نامزدم التماس ک بقیشو پس بگیره.اما الان......از ی دهیم نمیگذرم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
آخه من خیلی دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه 

اشباه میکنی تامین کردن نیازهای مالی زن وظیفه مرده حتی اگه سرکار میری بهش بگو که همه چیزمون مشترکه حتی درامدمون من فلان چیز رو میخرم تو فلان چیز من اجاره میدم تو پول برق من مرغ میخرم تو گوشت