m_613 مدیر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1424 عنوان بچه ها بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 38 پست من نامزدم برام شارژ میگیره عصابم خورد میشه احساس بدی بهم دست میده من کارتم رمز دوم نداره به مامانم نمیزاره بگم چکار کنم حس میکنم دیگ مستقل نیستم 1402/05/22 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6315 دقیقا پیجای همسرداری فالو میکنم مشاوره ها میگن باید زن به خودش برسه خرج کنه با سیاست پول بگیره آره ولی بعضی مردا خیلی عوضین ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
mis_fate_me عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 228 آره فهمیدم تا تهشو خوندم اونوقت عروس ما خرج دنیا رو دست داداشم میزاره بعد میگه گشنه نگهم داشتی به گل مصنوعی هرچقد آب بدی رشد نمیکنه چون رگ و ریشه نداره بعضیا بی لیاقتن
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6315 به گل مصنوعی هرچقد آب بدی رشد نمیکنه چون رگ و ریشه نداره بعضیا بی لیاقتن واقن بی لیاقته شونزده سالشه قد هشتاد ساله ها میدونه ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
mis_fate_me عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 228 واقن بی لیاقته شونزده سالشه قد هشتاد ساله ها میدونه ولی این دنیا برای آدمای بدذات خیلی راحت تر قشنگ تر میگذره
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6315 ولی این دنیا برای آدمای بدذات خیلی راحت تر قشنگ تر میگذره گل گفتی خواهر.چن سالته ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
mis_fate_me عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 228 واقن بی لیاقته شونزده سالشه قد هشتاد ساله ها میدونه برعکس فکر میکنی که خیلی میدونه معلومه سنش کمه درست حسابی نیس رفتاراش هنوز نوجوونه خیلی رویایی فکر میکنه پر توقع یکم سنش بره بالاتر درست میشه
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6315 20سالمه عزیزم بهت پیام دادم اومد؟ ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....