2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من انقد اسکل بودم مثلن شوهرم صدتومن میداد بهم برای پول آرایشگاه مثلن پول آرایشگاه میشد پنجاه می ...

منم همینطور خیلی خجالت میکشیدم ازش پول بگیرم یا روم نمیشد یا حس میکردم وایی منت سرمه کوچیک ترین کاری میکرد کلی تشکر معذرت میخوام اینقد ضربه دیدم خدا شاهده الان میگم وظیفتع

ببین من انقد اسکل بودم مثلن شوهرم صدتومن میداد بهم برای پول آرایشگاه مثلن پول آرایشگاه میشد پنجاه می ...

دور از جون 

منم دیگ بهش میگم وظیفش یدونه هر کار میکنه واسم 

منم همینطور خیلی خجالت میکشیدم ازش پول بگیرم یا روم نمیشد یا حس میکردم وایی منت سرمه کوچیک ترین کاری ...

من پول زیاد نگرفتم بجز آرایشگاه.بیشتر لباس و لوازم آرایشی و شارژ و خوراکی.ولی فک کن شوهرم س سال پیش1900حقوقش بود مدیریت کردم همه وسایلای شیر بها رو تونست بخره.درکم زیاده همیشه بهش میگم 

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دور از جون  منم دیگ بهش میگم وظیفش یدونه هر کار میکنه واسم

خوب کاری میکنی اما اگه عقد نکردی هنوز زیاد زورش نکن یا خیلی بهش بگی وظیفته غیر مستقیم باید بهش بفهمونی مثلا شارژ میخوام دلم بستنی میخواد دلم .... 

دور از جون  منم دیگ بهش میگم وظیفش یدونه هر کار میکنه واسم

واقن راست میگن زنی ک خرج داره ارج داره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من نه اصلا از وقتی ازدواج کردم شاید ۳ بار روسری خریدم یک بار کفش دوبار مانتو ولی خیلی شوهرم باهام بد ...

وای چ آدمایین.خدا ب دادت برسه.پولای عروسی رو دیگه چرا گرفتن واقعا ک

من نه اصلا از وقتی ازدواج کردم شاید ۳ بار روسری خریدم یک بار کفش دوبار مانتو ولی خیلی شوهرم باهام بد ...

همچین مردایی پول دست زن نمیدن نمیزاره درآمدشم بفهمی چقده

دقیقا الان از وقتی میگم بخر فلان چیزو یا میخوام خیلی فرق کرده با قدیم 

آره بخدا ما تا بخودمون ارزش نزاریم شوهرامونم نمیزارن

وای چ آدمایین.خدا ب دادت برسه.پولای عروسی رو دیگه چرا گرفتن واقعا ک

اره والا دعام کن من تازه اینجوری نبودم خیلی فرق کردم از وقتی عروسی کردم بابام وضع مالیش خوب بود همش در حال خرید و کافه اصلا زورشون میکردم پول بدن ازدواج کردم خیلی عوض کردم خودمو اما نمیدونی چیکار کردن باهام 

اره والا دعام کن من تازه اینجوری نبودم خیلی فرق کردم از وقتی عروسی کردم بابام وضع مالیش خوب بود همش ...

آره فهمیدم تا تهشو خوندم اونوقت عروس ما خرج دنیا رو دست داداشم میزاره بعد میگه گشنه نگهم داشتی